Ünlü Anime Serisi Fortnite'a Geliyor

Yeni sezonda ünlü anime serisi Attack on Titan, Fortnite'a gelecek. İşte detaylar!

Ünlü Anime Serisi Fortnite'a Geliyor

Son yıllarda iş modelini "Crossover" yani marka iş birliği üzerine kuran Fortnite, iddiaya göre yakın zamanda anime dünyasının en sevilen isimlerinden biriyle birliktelik kuracak.

Bugün Fortnite tarafından yapılan duyuruda ünlü anime serisi Attack on Titan'ın Fortnite'a geleceği açıklandı. Fortnite: Mega ismiyle hazırlanan tanıtım fragmanında cyberpunk temalarına sahip Tokyo ve Attack on Titan karakteri Eren yer aldı.

İşte Fortnite: Mega Tanıtım Videosu

Fortnite: Mega ismiyle yapılan tanıtımda cyberpunk estetiğine sahip Tokyo şehrinin ve Japon anime kültürüyle özdeşleşmiş ögelerin yer alması dikkat çekti. Özellikel oldukça havalı duran yeni bir kertenkele türü karakter, Akira'dan fırlamış gibi duran motosiklet tasarımları ve hologram samurai görüntüleri, yeni sezonda Fortnite oyuncularını büyük yeniliklerin beklediğine işaret ediyor.

Tanıtım videosunda yer almasa da Fortnite'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda cyberpunk Tokyo şehrine bakan Eren tasarımı, Attack on Titan karakterlerinin Fortnite'a ekleneceğini resmen doğrulamış oldu.

Ünlü Anime Serisi Fortnite'a Geliyor

Titanlara Karşı Savaştığımız Bir Etkinlik Olabilir

İlk olarak manga şeklinde yayımlanmaya başlayan, yakalanan büyük başarı sonrasında 2013 yılında anime dizisi çekilen Attack on Titan, 2023 yılında son sezonu için hazırlık yapıyor. Serinin milyonlarca hayranı final bölümleri için nefeslerini tutmuşken Fortnite'ın oluşan popülerlikten yararlanmak istediği belirtiliyor.

Fortnite ile Attack on Titan arasında bir birliktelik kurulacağı dışında herhangi bir bilgi paylaşılmazken birçok kişi, Eren Yaeger ve Levi Ackerman gibi ikonik karakterlerin kozmetik olarak oyun içerisinde sunulacağını düşünüyor.

Öte yandan anime serisinin klasikleşen, temelde kancalar yardımıyla anime karakterlerinin havada uçarak titanlara karşı savaşmasını sağlayan omni-directional maneuvering gear aletinin de Fortnite'a eklenmesi bekleniyor. Bir diğer iddiaya göre ise titanlara karşı savaştığımız sınırlı süreye sahip bir etkinlik de Fornite x Attack on Titan iş birliği çerçevesinde oyuna eklenecek.

Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi 14 Anime Dizi ve Film Önerisi
Sinema

Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi 14 Anime Dizi ve Film Önerisi

En iyi anime diziler ve filmler neler? Keyifli vakit geçirmenize olanak tanıyan çok sayıda anime bulunuyor. Bu yazıda dünya genelinde çok sayıda izleyici tarafından oldukça beğenilen yapımları bir arada topladık.

YORUMLAR