Uzaydan Düşen iPhone’a Hiçbir Şey Olmadı

Urban Armor Gear firması iPhone dayanıklılık testine yeni tasarladığı telefon kabıyla son noktayı koydu

Uzaydan Düşen iPhone’a Hiçbir Şey Olmadı

Urban Armor Gear firması iPhone dayanıklılık testine yeni tasarladığı telefon kabıyla son noktayı koydu. UAG kasaya sahip 30 bin metreden dünyaya düşen iPhone 6 Silver sapasağlam kaldı.

iPhone aksesuar tasarımcısı UAG (Urban Armor Gear),  iPhone 6 Silver için tasarladığı yeni telefon kabını denemek için son derece akıl almaz bir yöntem denedi. Bir balon yardımıyla Stratosfere kadar UAG kasayla korunmuş iPhone 6 Silver gönderildi. 30 bin metre irtifaya ve -51 derece santigrat sıcaklığa ulaşan akıllı telefon buradan dünyaya bırakıldı.

Bu yükseklikte saate 112 kilometrelik rüzgar şiddetine de dayanan iPhone 6 Silver'ınn bu düşüşü sırasında dakikada 150 kere kendi etrafında süratle döndüğü gözlemlendi.

iPhone 6 Silver yeryüzüne düştüğünde UAG kabı ikiye ayrıldı. Ancak telefonda bir çizik bile olmadı ve tüm fonksiyonları da işlevseldi.

İki adet GoPro kamera tarafından görüntülenen bu muazzam deneyi izlemek için sözü kısa kesip sizi UAG’nin son derece dayanıklı telefon kabı deneyiyle baş başa bırakıyoruz. 

Apple iPhone 6'ya Acımasızca Davrandılar

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Geçtiğimiz Hafta Sonu 10 Milyon Satışa Ulaştı

iPhone 6 Bir Günde 4 Milyon Sattı

YORUMLAR