Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Yeniden Ertelendi

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 önümüzdeki seneye ertelendi. Yeni çıkış tarihi ve daha fazla bilgi, önümüzdeki aylarda paylaşılacak.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ne yazık ki bu sene çıkamayacak. Üzücü haber bugün geldi. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 bir kez daha ertelendi.

Paradox Interactive ve Hardsuit Labs, yeni oyunu GDC 2019 sırasında duyurmuşlardı. Çıkış zamanı olarak da bu yılın Mart ayında bizlerle buluşturmayı hedefliyorlardı. Ne var ki, geliştirilme sürecinin hedeflenen zamana kadar tamamlanamayacağı önceden tespit edilince, 2021 yılına sarkmadan çıkışını gerçekleştirecek şekilde erteleme kararının alındığını öğrenmiştik. Ancak artık bu yıl içerisindeki çıkışı hayal oldu. Paradox Interactive ve Hardsuit Labs, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 oyununun 2021 öncesinde çıkamayacağını duyurdular.

Inside Xbox Programında Yayınlanan Oyun Fragmanları
Fragman

Inside Xbox Programında Yayınlanan Oyun Fragmanları

Bildiğiniz gibi dün merakla beklenen Inside Xbox programı gerçekleşti. Daha önceden de söylendiği üzere Xbox Series X için de satışa sunulacak olan üçüncü parti oyunları hem gördük hem de nasıl bir oynanışa sahip olduklarını öğrenme fırsatımız oldu.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 2021'e Ertelendi

Yayınlanan bildiride, "Hedefimiz sizi World of Darkness içinde yeniden hayal edilmiş Seattle içine çekmek ve orijinal Bloodlines oyununa yaraşır bir devam oyunu sunabilmek için, her daim olabilecek en iyi oyunu sunmaktı. Kendimiz için belirlediğimiz kalite çıtası ve amaçlarımız sebebiyle, daha fazla zamana ihtiyacımız olduğu için zor bir karar verdik." sözlerine yer verilmiş.

Bunun umursamazca alınmış bir karar veya düşündükleri ilk seçenek olmadığını da söylüyorlar iken, hem çıkış zamanı hem de diğer organizasyon değişiklikleri hakkında önümüzdeki aylarda daha fazla bilginin paylaşılacağını da belirtiyorlar.

 

 

Erteleme kararının alınmasına neden olan etken büyük ihtimalle salgın ve bu bağlamda uzaktan çalışma koşulları diye düşünüyoruz ama açıklama yapıldığı zaman bunu daha net öğrenmiş olacağız. Umarız bu, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ile ilgili olarak karşılaşacağımız son erteleme haberi olur da sabırsızlıkla beklediğimiz oyuna daha fazla beklemeden kavuşabiliriz.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Konusu

Vampir teröründe, karakterinizin varlığı Seattle şehrindeki kan ticareti için bir savaş başlatıyor. Şehri kontrol eden yaratıklar ile sıkıntılı bir birlik kuracak ve güçlü vampir toplulukları arasında kanlı bir iç savaşın patlak vermesine neden olan ve gittikçe büyüyen komployu ortaya çıkartmaya çalışacaksınız.

YORUMLAR