Vargonen'den Yeni Yıl Kampanyası! Tüm Hosting Paketlerinde %50 İndirim!

Vargonen Yeni Yıl Özel Hosting Kampanyası başladı. Tüm hosting paketlerinde sepette yüzde 50 indirim!

Erkan Calp -

Tamindir olarak sizlere çok daha hızlı ve kesintisiz deneyim sunabilmek adına tercih ettiğimiz hosting şirketi Vargonen, Yeni Yıla özel efsane bir kampanya başlattı. Türkiye’nin bir numaralı hosting şirketi Vargonen, tüm hosting paketlerinde geçerli net yüzde 50 indirim uyguladı. Vargonen Yeni Yıl Özel Hosting Kampanyası’nı kaçırmayın!

Kullanıcıların hosting, alan adı (domain) ve kiralık sunucu ihtiyaçları için özel çözümler sunan hızlı ve kaliteli hosting şirketi Vargonen eşi benzeri görülmemiş yeni yıl özel hosting kampanyası ile karşımızda. Sınırsız Hosting, WordPress Hosting, Kurumsal Hosting ve Bayi Hosting paketlerine indirimli liste fiyatlarına ek olarak sepette anında net yüzde 50 indirim kampanyası ile rakipsiz fiyatlarla sahip olma şansına sahipsiniz. İndirimlerin standart satış fiyatları üzerinden uygulandığını, en doğru ve gerçekçi fiyatlar üzerinden hosting satın alacağınızı belirtelim. Peki, neden Vargonen hosting paketlerini tercih etmelisiniz? Vargonen hosting paketleri ne gibi avantajlar sunuyor?

Vargonen Hosting Paketlerinin Avantajları

Kampanyadan faydalanmak için tek yapmanız gereken, vargonen.com adresine gidip ihtiyacınıza uygun hosting paketini seçmek ve ardından sepet sayfasına gittiğinizde otomatik olarak indirimin uygulandığını göreceksiniz. Kampanyadan faydalanmak için herhangi bir adet sınırı yok. Kampanya boyunca dilediğiniz kadar hosting paketi satın alarak yüzde 50 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. 

Kampanya Katılım Koşulları

Benzer İçerikler

YORUMLAR