Vestel Venus Z20 Tanıtıldı! İşte Telefonun Özellikleri

Vestel Venuz Z20 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi, Barselona'da düzenlenen Mobile World Congress sırasında gün yüzüne çıktı. İşte detaylar:

Vestel Venus Z20

İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen ve birçok üreticinin yeni akıllı telefonlarını duyurduğu Mobile World Congress 2018 sırasında tanıtılanlar arasında Vestel Venus Z20 de yer aldı.

2017 itibarıyla üst segmentte yer alan telefonlar üretmeye başlayan Vestel, ilk olarak Venus Z10 ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. İşlemci, kamera, ekran ve yazılım olarak üst seviyede yer alan bu telefon, fiyat performans olarak beğenilmiş ve önemli satış rakamlarına ulaşmıştı. Bu yıl çıtayı bir üst seviyeye daha taşıyan Vestel, MWC kapsamında Venuz Z20’ye dair detayları paylaştı.

VESTEL VENÜS Z20 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Ekran: 5.65 inç Full HD+ 18:9
  • Yonga Seti: Qualcomm Snapdragon 630 (2.2 GHz 8 çekiridek)
  • RAM: 4 GB
  • Dahili Depolama: 64 GB
  • Ana Kamera: 16 MP + 5 MP, 4K 30 FPS, 1080P 120 FPS
  • Selfie Kamerası: 8 MP, flaş
  • İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo
  • USB Arabirimi: USB Type-C
  • Çıkış tarihi: Nisan

Vestel Venüs Z20 Fiyatı

  • Vestel Venüs Z20 Fiyatı: 2.099 TL
  • Vestel Venüs Z20 Çıkış Tarihi: Nisan 2018

Vestel Venus Z20 İnceleme Videosu

Çift kamera kullanan, 4K çekim yapabilen ve 8 çekirdekli Qualcomm işlemci kullanan Z20, fiyat olarak beklentinin biraz üstünde yer alsa da birçok telefon sever tarafından beğeniyle karşılandı. Konu hakkında konuşan Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ise, “GSM dünyasının kalbinin attığı bu fuarda yer almak, 155 ülkeye ihracat yapan bir marka olarak gurur verici. Sergilediğimiz ürünlerimiz dünya devleriyle nasıl yarıştığımızı gösteriyor.  Global rakiplerimiz arasında çok yeniyiz ama 4 yılda makul fiyat, teknoloji ve tasarımımızla Türkiye’nin en çok satılan üçüncü akıllı telefon markası olduk” diyerek Vestel'in gerçekleştirdiklerinden bahsederken, “Akıllı telefon üretim sürecimizde ilk günden beri yüksek teknolojiyi erişilebilir fiyatlarla müşterilerimize sunmayı hedefledik. Z serisi de bu mantıkla ortaya çıktı. Müşterilerimizin bizden beklentisini, ihtiyacını analiz ederek ürünlerimizi geliştirdik. Geçtiğimiz yıl yine burada tanıttığımız Z serisinin ilk telefonu Z10’dan sonra bugün Z20’yi ilk defa gösteriyoruz. Z20 yazılımı, donanımı ve arkasındaki Ar-Ge gücü ile sınıfındaki en gelişmiş akıllı cihaz. Bir akıllı telefondan bekleneni fazlasıyla karşılayan Z20 özellikle fotoğraf ve “selfie” çekmeyi sevenlerin vazgeçemeyeceği bir telefon olacak. Üstelik fiyat/performans olarak da rakiplerini geride bırakacak” dedi. Oldukça başarılı özellikleri bulunan telefona dair detayları ve İspanya’da çektiğimiz inceleme videosunu hemen aşağıda bulabilirsiniz:

Vestel Venus Z10 Satışa Sunuldu
MOBİL

Vestel Venus Z10 Satışa Sunuldu

Yerli telefon olarak lanse edilen Vestel Venus'un yeni telefonu Venus Z10 satışa sunuldu. Z10, Venus serisinin en güçlü telefonu olma özelliğini taşıyor.

 Türk Telekom ve Vestel'den Venus Anlaşması
MOBİL

Türk Telekom ve Vestel'den Venus Anlaşması

Çeşitli Çinli üreticilerle ortaklaşa çalışıp kendi adına akıllı telefon ürettiren Türk Telekom, en sonunda yerli marka olan Vestel ile anlaşma sağladı.

Vestel, Toshiba'nın TV Bölümünü Satın Alabilir
TEKNOLOJİ

Vestel, Toshiba'nın TV Bölümünü Satın Alabilir

Manisa'da üretimine devam eden Vestel'in, dünyaca ünlü markalardan bir tanesi olan Toshiba'nın TV bölümünü satın almak için görüşmelere başladığı iddia edildi.

YORUMLAR