Vine Dünyanın En İyi Ücretsiz iOS Uygulaması

Twitter'ın video paylaşma uygulaması Vine, Amerika'da iOS App Store üzerinde en iyi ücretsiz uygulamalar kategorisinde ilk sıraya yükseldi. Geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan Vine basın tarafından yoğun bir ilgi görmüş ve sosyal ağ kategorisinde birçok kez

Vine Dünyanın En İyi Ücretsiz iOS Uygulaması

Twitter'ın video paylaşma uygulaması Vine, Amerika'da iOS App Store üzerinde en iyi ücretsiz uygulamalar kategorisinde ilk sıraya yükseldi. Geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan Vine basın tarafından yoğun bir ilgi görmüş ve sosyal ağ kategorisinde birçok kez en çok indirilen uygulamalar arasında yer almayı başarmıştı.

Yaklaşık iki buçuk ay içerisinde yavaş yavaş yükselişini sürdüren Vine en sonunda hedeflediği yere gelmeyi başardı ve Amerika'da App Store üzerinde en iyi ücretsiz uygulama olarak birinci sırada kendisine yer bulmayı başardı. Bu gelişme üzerine Vine kurucularından Rus Yusupov Twitter üzerinde attığı bir tweet ile "Vine artık dünyanın bir numaralı en popüler uygulaması" sözlerine yer verdi.

Bu noktada uygulamanın yayılması için çok fazla reklam yapılmadığı düşünüşdüğünde, Vine'ın başarısı gerçekten çok etkileyici. Gerçi uzun bir süre önerilen uygulamalar arasında kaldığını düşündüğümüz zaman çok şaşırtıcı bir sonuç olmasa da insanların kısa videolarını yayınlayabileceği uygulamaya bu kadar kısa sürede alışmış olması gerçekten enteresan bir durum.

Uygulamanın telefonlara yüklenmiş olması Twitter için işin sadece yarısı olarak düşünülebilir çünkü şu noktada önemli olan şey uygulamayı aktif olarak kaç kullanıcının kullanıyor olduğu. Şirket Vine'ı aktif olarak kullanan kaç kişi olduğu konusunda net bir rakam vermemiş olsa da Facebook Camera ve Google Field Trip gibi uygulamaların arasından sıyrılmayı başaran ve en üst noktaya ulaşan Vine için işlerin iyi gittiği kesin.

WhatsApp Google'a Satılmayacak

YORUMLAR