Vine Uygulaması Geri Mi Geliyor?

Twitter'ın video döngü platformu olarak zamanın en popüler uygulaması haline gelen Vine, geri mi gelecek? Merak edilen tüm detaylar haberimizde!

Twitter'a ait bir video döngü platformu olarak bir döneme damgasını vurmuş olan Vine, Ekim 2016 - Ocak 2017 arasında kapatılmıştı. Twitter CEO'su Elon Musk'ın kendi hesabından kullanıcıların Vine'ı geri isteyip istemediğine yönelik bir anket sundu.

Bunun hemen ardından Twitter'ın Vine'ı geri getirmeye yönelik çalışmaya başladığı bilgisi gelmeye başladı. Eğer Vine tekrar yayın hayatına başlarsa, TikTok'a rakip olabilir.

Vine Uygulaması Geri Gelecek Mi?

Musk'ın yaptığı ankete toplam 4.920.155 kişi oy verdi. Sonuçlara göre ise %69,6'lık kesim Vine'ın geri gelmesini istiyor. 

Axios'a konuşan kaynaklara göre yıllar içinde geride kalan uygulamanın tekrar çalışmaya başlaması için kod üzerine fazla çalışması gerekir. Elon Musk'ın ilk büyük fikri olmayan Vine'ı geri getirmenin ötesinde Twitter'daki mavi tik onaylı hesapları ücretli sisteme geçireceği söyleniyor. 

Aylık 19,99 ABD doları olacağı söylenen bu abonelik, pek çok kullanıcının Twitter'dan artık çekilmesine bile sebep olabilir gibi görünüyor. 

Elon Musk'tan Radikal Karar: "Mavi Tik İçin Ödeme Yapın!"
SOSYAL MEDYA

Elon Musk'tan Radikal Karar: "Mavi Tik İçin Ödeme Yapın!"

44 milyar dolarlık anlaşmayı geçtiğimiz hafta imzalayan ve artık Twitter'ın sahibi olan Elon Musk'ın, anlaşmanın ilk ortaya çıktığı aylar önceki dönemde olduğu gibi pek çok kararıyla ilgili söylentiler gündemi kasıp kavuruyor.

YORUMLAR