Renk Değiştiren Vivo V23 ve V23 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!

Vivo V23 ve V23 Pro özellikleri ve fiyatı açıklandı. İşte renk değiştirebilme özelliğine sahip olan yeni Vivo telefon modellerinin donanımına dair detaylar!

Anıl Özünaldım -

Vivo V23 ve V23 Pro özellikleri ve fiyatı belli oldu. Çin merkezli telefon üreticisi Vivo'nun tanıttığı yeni cihazlar güneşte renk değiştirebiliyor. Cihazların renk değiştirme özelliği, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Vivo tarafından tanıtılan yeni modellere ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Vivo V23 Özellikleri ve Fiyatı

Mobil

Realme GT 2 ve GT 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!

Çin merkezli telefon üreticisi Vivo, V23 ve V23 Pro isimli yeni akıllı telefon modellerini tanıttı. "Sunshine Gold" isimli renk seçeneği, güneş ışığına maruz kalındığında telefonun renginin 5 ile 6 dakika boyunca değişmesine olanak tanıyor.

Vivo şirketinin yeni akıllı telefon modelinin arka kısmında 64 MP çözünürlüğünde geniş açılı kamera, 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2 MP makro kamera bulunuyor. Cihazın ön tarafında ise 50 MP çözünürlüğünde geniş açılı kamera ve 8 MP ultra geniş açılı kamera mevcut.

İki farklı renk seçeneği ile birlikte gelen Vivo V23 modelinin fiyatları şu şekilde:

Vivo V23 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Vivo V23 Pro'nun arka yüzeyinde 108 MP çözünürlüğünde geniş açılı kamera, 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2 MP makro kamera bulunuyor. Cihazın ön tarafında ise 50 MP geniş açılı kamera ve 8 MP ultra geniş açılı kamera mevcut. Telefonun fiyatları şu şekilde:

Vivo V23 ve V23 Pro özellikleri ve fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR