Watch Dogs Bedava Dağıtılıyor!

Ubisoft, Watch Dogs'u geçici bir süreliğine ücretsiz dağıtıyor

Watch Dogs

Eğer söz konusu bedava oyun fırsatından yararlanmak istiyorsanız acele etmenizde fayda var; Watch Dogs kısa bir süreliğine bütün oyunculara ücretsiz olarak dağıtılıyor. 7 Kasım - 13 Kasım 2017 tarihleri arasında oyunu UPlay hesaplarına ekleyen oyuncular Watch Dogs'a kalıcı olarak sahip olacaklar.

Ubisoft'un 2014 yılında GTA 5'e rakip olarak yayınladığı ve pazarlarken bolca GTA 5'e sataştığı açık dünya tabanlı aksiyon oyunu Watch Dogs, Ubisoft tarafından resmi olarak başlatılan kampanya ile bütün oyunculara ücretsiz olarak dağıtılıyor. Oyuna ücretsiz sahip olabilmek için yapmanız gereken şey ise bu sayfayı ziyaret edip UPlay hesabınızla giriş yapmak ve oyunu UPlay kütüphanenize eklemek. Sonrasında ise UPlay masaüstü yazılımını kullanarak oyunu indirip oynayabilirsiniz. Dilerseniz UPlay masaüstü yazılımı üzerinde haberler sekmesinden Watch Dogs'un ücretsiz olduğunu bildiren bağlantıya tıklayarak da oyunu UPlay kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Aiden Pearce adlı kahramanla maceraya atıldığımız Watch Dogs'da şehrin iskeletini kontrol eden CTOS işletim sistemini hackleyebiliyor, vu sayede polislere ve düşmanlarımıza tuzaklar kurabiliyorduk. Watch Dogs'un dikkat çeken yönü ise hacker konseptinin işlenmesiydi. Fakat oyunun çıkışında yaşanan teknik problemler, Watch Dogs'un başarılı olmasının önünde geçmişti. Takip eden aylarda yayınlanan GTA 5'in yeni nesil konsol ve PC sürümleri ise Watch Dogs'un fişini çekmişti.

Watch Dogs serisinin devam oyunu ise geçtiğimiz sene yayınlanmış ve ilk Watch Dogs'a göre daha iyi yorumlar almıştı. Fakat yine de ilk Watch Dogs oyunu çok eski bir oyun değil ve halen size bolca eğlence sunabilir. Serinin hikayesini merak ediyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Oyunu bilgisayarınıza indirebilmek için UPlay masaüstü yazılımını kullanmanız gerekiyor, bu programı aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz:

Watch Dogs 2 Ücretsiz Oldu!

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (Kasım 2017, 2. Hafta)
OYUN

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (Kasım 2017, 2. Hafta)

Geçtiğimiz hafta senenin en önemli oyunları arasında gösterilen Call of Duty WWII çıkmış ve oyun dünyası bu yeni 2.

Call of Duty WWII Torrente Düştü!
OYUN

Call of Duty WWII Torrente Düştü!

Oyun dünyasının heyecanla beklediği Call of Duty WWII bugün resmi olarak çıkış yaptı. 2. Dünya Savaşı temalı FPS oyunu, seride bir hayli önemli bir yer taşıyordu; çünkü Call of Duty serisi son oyunlarıyla hayranlarını küstürmüş, tepki çekmeye başlamıştı.

Super Man Or Monster İncelemesi
OYUN

Super Man Or Monster İncelemesi

Yorgun bir iş veya okul gününden sonra arkanıza yaslanarak aksiyonun içine dalmak ve rahatlatıcı bir oyun tecrübesi yaşamak mı istiyorsunuz? Ya da çocuklarınızla, aile üyelerinizle veya arkadaşlarınızla keyifli bir şekilde vakit geçirmek istiyor musunuz? O zaman doğru yerdesiniz.

YORUMLAR