Watch Dogs Tamamen Özel Bir Oyun Olacak

Watch Dogs'un grafik motoru için Ubisoft bazı açıklamalarda bulundu.

Watch Dogs Tamamen Özel Bir Oyun Olacak

PlayStation 4 tanıtım gecesinde yeni konsolun tüm marifetlerini sergileyen bir oyun olarak öne çıkan Watch Dogs'un grafik motoru için Ubisoft bazı açıklamalarda bulundu. Oyunun yayınlanan videosunda oyunun ana karakterinin kullandığı aletlerin arayüzünün Assassin's Creed'teki arayüze çok benzemesi oyunun bir Assassin's Creed kopyası mı olduğu sorusunu beraberinde getirmişti.

Oyunun baş geliştiricilerinden Sebastian Viard ise bu eleştirilere şu yanıtı veriyor:

"Watch Dogs, Disrupt Engine adı verilen oyun için Ubisoft Montreal'de özel olarak geliştirilmiş tamamen yeni bir grafik motoru kullanmaktadır. Bu Assassin's Creed'de kullanılan motor değildir. "

Her ne olursa olsun oyunda kullanılan Disrupt Engine gerçekten diğer oyunlara göre Watch Dogs'u bir adım öne taşıyordu. Açık dünya öğesini kullanan bu oyunun Disrupt Engine sayesinde PlayStation 4'ün en başarılı yapımlarından biri olacağı tahmin edilebilir.

İşte oyunun o büyüleyen videosu:

Watch Dogs için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı
OYUN

Watch Dogs için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Ubisoft tarafından geliştirlen Watch Dogs için Playstation 4 etkinliğinde yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Etkinlikte gösterilen oyunun böylece resmi olarak Playstation 4'e çıkacağını öğrenmiş olduk.

Battlefield 4 Yeni Nesil Konsollara Geliyor

YORUMLAR