Web ve Mobil Teknolojilerin Konuşulacağı WTK15 Etkinliğine Sizleri de Bekleriz

WTK 2015 web ve mobil teknolojileri sohbeti 14 kasım'da İzmir’de gerçekleştirecek, biz gidiyoruz siz de gelin.

Web ve Mobil Teknolojilerin Konuşulacağı WTK15 Etkinliğine Sizleri de Bekleriz

Atölye 15, geçtiğimiz yıl İzmir'de gerçekleştirdiği WTK 2014'ten sonra bu yıl da WTK 2015 etkinliği ile yine bizi teknoloji sohbetine davet ediyor.

Atölye 15 ikinci teknoloji sohbeti WTK 2015'i 14 Kasım 2015 Cumartesi günü İzmir’de gerçekleştirecek. Bu toplantıda; yüksek kaliteli yazılım geliştirmek, Holistik Seo, nesnelerin İnterneti ve Java Script ile Native uygulama geliştirme konularının üzerinde öğretici ve bilgilendirici sohbetler yapılacak. Tamİndir olarak bizler de etkinlikkte yerimizi alacak ve kendi standımızda sizleri bekliyor olacağız. Bizimle beraber olup bu sohbetlerden faydalanmak istiyorsanız hemen http://www.wtkizmir.com/ adresine tıklayarak kendinize bedava bir koltuk ayırın.

Etkinlik 14 Kasım Cumartesi günü sabah saat 09:00’da başlayacak ve akşam 18:00'a kadar devam edecek. Etkinliğe katılım ücretsiz olacak. Etkinlik boyunca ücretsiz olarak çay ve kahve servisi yapılacak ve bunun yanı sıra yanında gıda tadımları olacak. Etkinlik Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) adresinde gerçekleştirilecek. Detayları etkinliğin web sitesinde de bulabilirsiniz.

Atölye 15'in İzmir'de gerçekleştirdiği WTK 2015 etkinliğini kaçırmayın deriz. Hem tanışmaya hem de öğrenmeye sizleri de bekleriz.

YORUMLAR