WeChat İle Sabit Hatları Aramak Mümkün Olacak

WeChat sabit hatları ve cep telefonlarını aramak için yeni bir servis üzerinde çalışıyor.

WeChat İle Sabit Hatları Aramak Mümkün Olacak

Çin menşeli mesajlaşma uygulaması WeChat, tıpkı Skype gibi sabit hatları ve cep telefonlarını aramak için yeni bir servisi hizmete sokuyor.

Popüler mesajlaşma uygulamalarından birisi olan WeChat, kullanıcılarına sabit hatları ve cep telefonlarını aramalarını sağlayacak yeni bir servis için çalışmalara başladı. WeChat Out adını alacak olan bu servis ile uygulama üzerinden sabit hatları ve cep telefonlarını aramak mümkün hale gelecek. WeChat'in bu hamlesi akıllara Skype'ı getiriyor.

Çinli şirket Tencent'in sahibi olduğu WeChat, 2011 yılında yayın hayatına girmiş ve giderek popüler hale gelmişti. 2015'in son çeyreğinde 650 milyon kullanıcıya erişen WeChat bu hamlesiyle de kullanıcılarını memnun edecek gibi görünüyor. İlk başlarda WhatsApp gibi mesajlaşma uygulaması olarak piyasaya çıkan WeChat, yaptığı geliştirmelerle çok yönlü bir uygulama haline geldi. Geliştirmelerine devam eden WeChat, böylece son olarak WeChat Out özelliğini duyurmuş oldu. 

WeChat'in bu özelliği yayın hayatına sokmasıyla birlikte popüler görüşme uygulaması Skype'ın da tahtı sallanabilir. WeChat Out'un etkileri ise ilerleyen günlerde belli olacak.

600 Milyon Kullanıcısı Olan WeChat Hacklendi

Android Cihazlarınızla Görüntülü Konuşma Yapabileceğiniz 10 Uygulama

YORUMLAR