WhatsApp Beta Yeni Güncellemede Hangi Yenilikler Olacak?

WhatsApp Beta yeni güncellemede hangi özellikleri alacak? Uygulamanın Android ve iOS beta sürümüne ne tür yenilikler gelecek? İşte merak edilen ayrıntılar!

WhatsApp Beta yeni güncelleme ile beta programında yer alan anlık mesajlaşma uygulamasının kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Yeni yayımlanacak güncelleme ile uygulamanın güncel sürümü 2.21.6.11 olacak. Bu güncellemedeki yenilikler ile ilgili bütün ayrıntıları aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.

WhatsApp Beta Yeni Güncelleme ile Hangi Özellikler Geldi?

WhatsApp'ın bu beta güncellemesinde kısa bir süre önce anlık mesajlaşma uygulamasının geliştiricilerinin üzerinde çalıştığını duyurduğumuz sesli mesaj oynatıcısının hızını ayarlama özelliği getiriliyor.

WhatsApp'ın en büyük rakipleinden Telegram, sesli mesajların oynatma hızını değiştirme özelliğini 2018'de kullanıma sunmuştu. O uygulamanın kullanıcıları uzun bir zamandan beri sesli mesajların oynatma hızını 2 kat daha hızlı olarak değiştirebiliyor. Oynatma hızını ayarlama özelliği, Telegram'ın yanı sıra YouTube ve Netflix'te de bulunuyor. Kullanıcıların çokça tercih ettiği bu özellik şimdi de WhatsApp'a geliyor.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması da söz konusu özelliği kendi uygulamasına getirerek kullanıcı deneyimini önemli ölçüde arttırmayı planlıyor. WABetaInfo, oynatma hızının şu anda test aşamasında olduğunu fakat bir sonraki güncelleme ile popüler anlık mesajlaşma uygulamasının hem Android hem de iOS sürümüne getirileceği bilgilerini paylaştı.

WABetaInfo söz konusu özelliğin anlık mesajlaşma uygulamasına getirilmesi için geliştiricilerin özellik üzerinde çalışmalara başladığını ilk duyurduğunda herhangi bir ekran görüntüsü paylaşmamıştı ancak beta kullanıcılarına sunulacak özellik sayesinde kullanıcılar özelliğin nasıl bir görünüme sahip olacağı ve nasıl kullanılacağı hakkında önceeden fikir sahibi olabilecek.

Yeni özellik, kullanıcı arayüzü açısından oldukça güzel görünüyor. WhatsApp sesli mesaj oynatma hızını ayarlama özelliğinin görünümüne dair bilgi sahibi olmak için aşağıdaki tweette yer alan görüntülere göz atabilirsiniz.

Peki, WhatsApp sesli mesaj oynatma hızı nasıl değiştirilir? WhatsApp Messenger'a gelecek yeni özellik ile kullanıcılara 1.0 X, 1.5 X ve 2.0 X olmak üzere üç farklı seçenek sunulacak. WhatsApp, kullanıcılara yalnızca hız simgesine dokunarak oynatma hızını değiştirmelerine izin verecek. WhatsApp'ın beta programında olan kişiler, hız simgesine dokunarak mevcut seçeneklerden birini seçebilecek ve oynatma hızını kendisine uygun olanla değiştirebilecek.

Yeni özellik hala geliştirilme aşamasında ve önümüzdeki birkaç hafta içinde hem iOS hem de Android'in beta sürümleri için kullanıma sunulacak.

WhatsApp Alışveriş Butonu Nasıl Kullanılır? (Video)
MOBİL

WhatsApp Alışveriş Butonu Nasıl Kullanılır? (Video)

WhatsApp alışveriş butonu sayesinde işletmeler ürünlerini uygulama içerisinde sergileyebiliyor. Böylece müşteriler işletmenin WhatsApp hesabı üzerinden katalogta ürünleri ve fiyatları görebiliyor.

YORUMLAR