WhatsApp Hareketli Resim (GIF) Gönderme Özelliğini Duyurdu!

WhatsApp uygulamasından kullanıcıları sevindirecek güncelleme. Artık GIF üretip göndermek mümkün.

WhatsApp Hareketli Resim (GIF) Gönderme Özelliğini Duyurdu!

Sanal dünyada sosyal iletişimin önemli bileşenlerinden biri olan emojiler evrimini hızla sürdürürken mecazi göndermelerin olmazsa olmazı gif (hareketli resim) popüler iletişim aracı WhatsApp uygulamasında da varlığını gösterecek. Bundan böyle WhatsApp ile hareketli GIF gönderme mümkün olacak.

Kullanıcıların taleplerine kayıtsız kalmayan WhatsApp yönetimi Apple'ın iOS işletim sistemiyle uyumlu çalışan uygulamasında yayınladığı yeni bir güncelleme ile değişikliği hayata geçirdi. WhatsApp yönetimi yaptığı bu hamle sonrasında kullanıcılardan olumlu tepkiler almayı bekliyor. Son zamanların moda diye tabir edebileceğimiz iletişim unsuru olan hareketli gif görselleri böylece WhatsApp uygulamasında da varlığını sürdürecek.
Facebook Messenger uygulamasında olduğu gibi Giphy gibi dış kaynaklardan seçim yapmaya imkan tanıyan uygulamanın göz çarpan en önemli özelliği ise kullanıcıların kendi gif görselini hazırlayabilecek olması.
Güncellemenin Android kullanıcılarının kullanabilmesi adına Google Play Store'da ne zaman yer alacağı hakkında ise 'şu an' itibariyle herhangi bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR