WhatsApp Okunan Mesajları Göstermeye Başladı

WhatsApp artık okunan mesajları mavi tikle göstermeye başladı.

WhatsApp Okunan Mesajları Göstermeye Başladı

WhatsApp kullanıcılarının iletildi mesajlarından bile zaman zaman rahatsız oldukları biliniyor ancak şimdi de karşımıza WhatsApp'in okunan mesajlara dair sunduğu bildirimler ortaya çıktı. Gerçi uzun süredir bu özelliğin uygulamaya geleceğine dair dedikodular mevcuttu ve en sonunda resmi hale geldiğini söyleyebilirim. Bu konu yüzünden çok sayıda çiftin kavgalar ettiğini düşünürsek şimdiden pek çok kişi kara kara düşünmeye başlamıştır.

Uygulama artık gönderdiğiniz mesajlar okunduğu zaman iletildi mesajını mavi renge çeviriyor ve böylece karşınızdaki kişinin mesajınızı gördüğünden emin olabiliyorsunuz. Bildiğiniz gibi tek okey işareti mesajınızın başarıyla gönderildiğini, iki tanesi mesajın karşı tarafın telefonuna iletildiğini gösteriyordu. İki okey işaretinin mavi renkli olması ise artık mesajın okunduğunu bizlere gösteriyor.

Tabii ki mesajın okundu bilgisi için illa ki işaretlere bakmanıza da gerek yok. Mesajın üzerine uzun süre bastıktan sonra mesaj bilgisini görüntülediğinizde ne zaman gönderildiğini, iletildiğini ve okunduğunu görüntüleyebiliyorsunuz.

Şimdilik bu özelliğin kapatılamaz durumda olması ise maalesef pek çok kullanıcıyı üzecektir. Önümüzdeki sürümlerde elbette bu konuda çalışmalar yapılacaktır fakat ilk etapta pek çok tartışmaya sebep olacağı da ortada.

WhatsApp'ın en son sürümüne geçmek veya uygulamayı kullanmaya başlamak için aşağıdaki bağlantıları kullanarak mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.

WhatsApp'taki mavi tikten kurtulma yöntemi

YORUMLAR