WhatsApp Sesli Arama Özelliği Çok Yakında iOS 8 İçin Aktif Edilecek

WhatsApp'ın yeni projelerinden birisi olan sesli arama özelliği çok yakında iOS 8 için aktif hale getirilecek.

WhatsApp Sesli Arama Özelliği Çok Yakında iOS 8 İçin Aktif Edilecek

Milyonlarca kişinin kullandığı popüler mesajlaşma servisi WhatsApp'ın yeni projelerinden birisi olan sesli arama özelliği kendini iyice belli etmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Facebook tarafından geliştirilen Whastapp'ın Android sürümü için merakla beklenen sesli arama özelliği aktif hale getirilmişti. Yalnız sadece davetiye sistemiyle çalışan bu özelliğin test aşamaları tüm hızıyla devam ediyor. Sorunsuz olarak tüm kullanıcılar için ne zaman aktif hale getirileceği ise henüz bilinmiyor. Fakat Facebook, Android'ten sonra iOS için de çalışmalarına başladı. Apple'ın başarılı işletim sistemi iOS 8 için çok yakın bir zamanda WhatsApp'ın sesli arama özelliği aktif hale getirilecek. Yalnız iOS'te bu özellik tüm kullanıcılara mı açılacak yoksa Android gibi bir yol mu izlenecek henüz bilinmiyor.

Çok aktif bir şekilde çalışmalar devam eden Facebook, sesli arama özelliğini en kısa zamanda uygulamasına kazandırmakta kararlı. Brian Acton'ın sesli arama hakkında yaptığı açıklamalar bu tespiti doğrular nitelikte. Acton açıklamalarda en kısa sürede bu özelliği aktif etmek istediklerinden bahsetmişti.

Sizce WhatsApp'ta sesli arama özeliği olmalı mı?

WhatsApp Sesli Arama Özelliği Nasıl Kullanılır?

WhatsApp 1 Milyar İndirme Rakamına Ulaştı ve Bir de Rekor Kırdı

YORUMLAR