WhatsApp'a Sessiz Video Gönderme Özelliği Geliyor

WhatsApp sessiz video gönderme özelliği ile güncellenecek. Özellik nasıl çalışacak? Ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde.

whatsapp-sessiz-video-gonderme-ozelligi

Dünya genelinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi olan WhatsApp, sesiz video gönderme özelliğini çok yakında kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp sesiz video gönderme özelliği nasıl çalışacak? Nasıl sessiz video gönderilecek? Özellik hakkındaki detaylar geldi.

WhatsApp Sessiz Video Gönderme Özelliği Yolda

WaBetainfo, WhatsApp'ın yakın zamanda kullanıma sunacağı yeni özelliği keşfetti ve paylaştı. Şirket her geçen gün yeni özellik ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Yeni özellik ile birlikte sessiz video gönderme dönemi başlayacak. WhatsApp'ın 2.21.3.13 numaralı beta sürümünde sessiz video gönderme özelliği keşfedildi.

Özellik videoyu göndermeden önceki düzenleme ekranında yer alacak. Düzenleme ekranının sol köşesinde ses ikonuna basıldığında videonun sesi kapatılacak ve karşı tarafa sessiz bir şekilde gönderilmiş olacak. Oldukça kullanışlı olan bu özellik sayesinde gürültülü ortamlarda çekilen videoların sesi karşı tarafa gitmemiş olacak.

whatsapp-sessiz-video-gonderme-ozelligi-yolda

Sessiz video gönderme özelliği şu anda Android beta sürümde mevcut. Beta sürümü kullanıyorsanız güncelleme işlemi yaparak özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz. WhatsApp'ın iOS'taki beta programında özelliğin olup olmadığı ile ilgili bir bilgi henüz yok.

Şirket bazı özellikleri önce Android'de test ediyor bazılarını ise tam tersine iOS'ta test ediyor. Beta sürümünde değilseniz çok kısa bir süre daha beklemeniz gerekiyor. WhatsApp, gerekli testlerin ardından özelliği tüm kullanıcılara açılacak.

WhatsApp'ın sessiz video gönderme özelliğini nasıl buldunuz? Sizce özellik işinize yarar mı? Yorumlardan görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

WhatsApp bir süredir gizlilik sözleşmesi ile gündemden düşmüyor. Vatandaşlar WhatsApp hakkında neler düşünüyor? Alt kısımda yer alan bağlantıdan yapılan kamuoyu araştırmasına göz atabilir ve araştırmaya katılan vatandaşların neler düşünündükleri ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Vatandaşlar WhatsApp ve Google Hakkında Ne Düşünüyor?
İNTERNET

Vatandaşlar WhatsApp ve Google Hakkında Ne Düşünüyor?

NG Araştırma, vatandaşların WhatsApp ve Google ile ilgili neler düşündüklerini araştırdı. Araştırma 13 - 25 Ocak 2021 tarihleri arasında Türkiye genelinde, 15 yaş üzeri 2022 kişinin katılımı ile online araştırma yöntemiyle gerçekleşti.

WhatsApp, sahip olduğu bir milyardan fazla aktif kullanıcısıyla dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Telefonlarınız üzerinden ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama yardımıyla, arkadaşlarınız ve tüm sevdiklerinizle mesajlaşabilir, konuşabilir hatta görüntülü olarak iletişim kurabilirsiniz.

YORUMLAR