WhatsApp Son Görülmeyi Gizleme Özelliğine Yeni Seçenek Geliyor

WhatsApp son görülmeyi gizleme, kullanıma sunulduğu günden itibaren popüler özellik haline gelmişti. Söz konusu özelliğe yeni seçeneğin geleceği ortaya çıktı.

Popüler anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, son görülmeyi gizleme özelliği için yeni seçenek üzerinde çalışıyor. Yeni seçenek ile birlikte WhatsApp'ta son görülmeyi kapatma özelliğini aktif ederken belirlediğiniz kullanıcıları bu özellikten hariç tutabileceksiniz. Konuya dair merak edilen detaylar haberimizde.

WhatsApp Son Görülmeyi Gizleme Özelliği İyileştiriliyor

Dünya çapında büyük bir popüperliğe sahip olan anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp Messenger'ın son görülmeyi kapatma özelliği için yeni bir seçenek üzerinde çalıştığı gün yüzüne çıktı. WABetaInfo tarafından tespit edilen yeni seçenek, kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyacak.

WhatsApp Messenger, birkaç yıl önce son görülme, profil fotoğrafı ve hakkında olmak üzere üç farklı kategoride gizlilik özelliği sundu. Bu özellik, WhatsApp uygulamasında sizinle etkileşim kuran kullanıcıların bu verileri görememesine olanak sağladı. Bu özellik için "herkes", "kişilerim" ve "hiç kimse" olmak üzere üç farklı seçenek sunulmuştu.

Yeni Ortaya Çıkan WhatsApp Virüsü Tehlike Saçıyor!
MOBİL

Yeni Ortaya Çıkan WhatsApp Virüsü Tehlike Saçıyor!

Kaspersky'dan siber güvenlik uzmanları, yeni keşfedilen WhatsApp virüsü ile ilgili anlık mesajlaşma uygulamasının kullanıcılarına son derece önemli uyarılarda bulundu.

WABetaInfo, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma hizmetlerinden bir tanesi olan WhatsApp Messenger, son görülmeyi kapatma özelliği için "My Contacts Except..." isimli yeni bir seçenek üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı.

Yeni seçenek ile beraber WhatsApp'ta son görülmeyi kapatma özelliğini aktif ederken belirlediğiniz kullanıcıları bu özellikten hariç tutabileceksiniz. Örneğin hariç tuttuğunuz kullanıcılar hangi saatte çevrim içi olduğunuzu görebilecekken diğer tüm kullanıcılar son görülme kısmını göremeyecek. Bu, kullanıcı deneyimini ciddi ölçüde iyileştirecek.

Popüler anlık mesajlaşma hizmetine eklenecek yeni seçeneğin geliştirme aşamasında olduğu ileri sürüldü. Söz konusu seçeneğin uygulamanın beta sürümüne sahip olan kullanıcılar için ne zaman aktif edileceği henüz bilinmiyor. "My Contacts Except..." seçeneğinin tüm kullanıcılar için ne zaman kullanıma sunulacağı da paylaşılmadı.

WhatsApp Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak akıllı telefonunuzda yüklü olan WhatsApp Messenger uygulamasını açın.
  • Uygulamanın sağ üst köşesinde yer alan dikey üç nokta simgesine dokunun ve açılan pencere üzerinden "Ayarlar" menüsünü açın.
  • Açılan sayfada "Hesap" kategorisini seçin.
  • "Gizlilik" yazısına dokunun.
  • Açılan sayfada "Son görülme", "Profil fotoğrafı" ve "Durum" kategorileri çıkacak. "Son görülme" yazısına dokunun.
  • "Herkes", "Kişilerim" ve "Hiç kimse" olmak üzere üç farklı seçeneğin yer aldığı bir pencere açılacak. Üç seçenek arasından bir tanesini seçin.

YORUMLAR