WhatsApp'ı Bu Özellik Yüzünden Silebilirsiniz!

WhatsApp ile ilgili ortaya çıkan ekran görüntüsü WhatsApp'ın nerede olduğumuzu görüp gösterebileceği bir özelliğini gözler önüne serdi.

WhatsApp'ı Bu Özellik Yüzünden Silebilirsiniz!

İletildi ve okundu bildirimleri, mavi tikler derken WhatsApp'ın şimdi de gizliliğimizi ortaya serebilecek bir özelliği ortaya çıkıyor. Henüz kesin bir bilgi olmamasına rağmen 'WhatsApp Çeviri Merkezi' bölümünden alınan bir ekran görüntüsü sayesinde WhatsApp'ın son olarak nerelerde bulunduğumuzu gösterebileceği ortaya çıktı.

Pek çok kullanıcının işine yarayabilecek olan özellik aynı zamanda pek çok WhatsApp kullanıcının da canını sıkabileceği öngörülüyor. Ekran görüntüsü üzerinde WhatsApp'ın en son nerelerde olduğumuzu gösterdiği net bir şekilde görülüyor. Bunun anlamı ise nereye gidersek gidelim WhatsApp'ın bunu bilecek olması.

Henüz netlik kazanmayan ve detayları hakkında bilgiler ortaya çıkmayan özellik gerçekten WhatsApp'a gelecek mi bilinmiyor fakat geldiği taktirde özel yaşantımıza kadar giren popüler mesajlaşma uygulaması düşüş yaşayabilir.

WhatsApp kullanıcılarının konum bildirimi özelliğini severek kullandığını düşünürsek, yeni özelliğin istek doğrultusunda mı yoksa zorunlu olarak mı çalışacağı çok önemli. Örneğin nerede olduğunuzu rehberinizde yer alan diğer kişilere sizin isteğiniz dışında göstermesi açık bir şekilde gizliliğinize bir müdehale olarak yorumlanabilir. Fakat kişisel olarakl bu özelliğin isteğe bağlı olarak kullanılabileceğini düşünüyorum.

WhatsApp nerede olduğunuzu sürekli diğer kişilere gösterse kullanmaya devam eder misiniz?

YORUMLAR