Windows 10 Daha Çıkmadan Kullanıcı Sayısı 4 Milyona Ulaştı!

Windows 10'u kullanların sayısı 4 milyona ulaştı.

Windows 10 Daha Çıkmadan Kullanıcı Sayısı 4 Milyona Ulaştı!

Microsoft tarihinin en popüler işletim sistemi olmaya aday olarak görülen Windows 10, teknik önizleme sürümünden beri milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. Microsoft tarafından açıklanan Windows 10'un önizleme sürümünü kullanan kişi sayısı ise, yeni işletim sisteminin popülerliğini gözler önüne seriyor.
2014'ün ekim ayından beri önizlemeye sunulan Windows 10 çok kısa bir sürede milyonlarca kullanıcı tarafından sistemlere kurulup kullanılıyor. İşletim sistemindeki hataları, aksaklıkların rapor edildiği ve sorunsuz bir işletim sistemi çıkması için çok önemli olan bu sürece katılımın hayli yüksek olması, Windows 10'un daha az kusurla çıkmasını sağlayacak. Süreç kapsamında 2014'ün ekim ayından beri Windows 10'un önizleme sürümleri yaklaşık 4 milyon kullanıcı tarafından kullanılıyor.

Windows Insider programı kapsamında gönüllü kullanıcılarla yapılan bu ortak çalışma, Microsoft'un yerini daha da sağlamlaştırmakta. Gönüllü kullanıcıların işletim sistemine böylesine büyük katkısından dolayı Microsoft, Windows 10'un çıkışıyla ev kullanıcılarına yönelik önemli kampanyalar yapabilir, zira gönüllü kullanıcıların şirkete olan katkısı göz ardı edilemeyecek seviyede.

Windows 10 önümüzdeki bir kaç ay içerisinde son halini alacak.

YORUMLAR