Windows 10 Lisans Anahtarınızı Bu Yöntemle Bulun ve Kaydedin, Lazım Olacak

Windows 10 lisans anahtarlarınızı öğrenerek hemen bir yere kaydetmeniz için bir çok sebebiniz var.

Windows 10 Lisans Anahtarınızı Bu Yöntemle Bulun ve Kaydedin, Lazım Olacak

Windows 7 ya da 8.1 kullanıcıları ilerde lazım olması muhtemel bir bilgi olan Windows 10 lisans anahtarlarını öğrenerek hemen bir yere kaydedebilirler. Bu ilerde lazım olabilecek önemli bir detay.

Windows 10’u eski kullandığınız Windows 7 veya 8.1 üreinden yükselttiyseniz işletim sisteminizin bir lisans anahtarına gerek duymadığını da görmüş olmalısınız. İleride bir sıkıntı yaşar da temiz kurulum yapmak isterseniz, lisans anahtarınıza ihtiyacınız olacağını da biliyor olmalısınız. Bunu bulmanın çok kolay bir yolu var.

ProduKey uygulaması Windows lisans anahtarınızı kolayca bulabiliyor ve daha sonra yaşamanız muhtemel sıkıntılara da çare bulmuş oluyor. ProduKey, bilgisayarınızda yüklü tüm programların ürün anahtarlarını bulabiliyor. Oldukça sade bir arayüze sahip olan bu uygulama, çok hızlı bir şekilde ekstra bir işleme gerek duymadan birkaç saniye içerisinde ürün anahtarlarını görüntüleyebiliyor.

ProduKey uygulamasının penceresinde uygulamalarınızla ilgili gerekli tüm bilgileri görebiliyorsunuz. Ürün adı, ürün kimliği, ürün anahtarı, kurulum klasörü, servis paketi, bilgisayar adı ve düzenlendiği tarih gibi önemli detayların hepsini bir yere not almanız mümkün olabiliyor.  Bu lisans bilgilerini ".txt, .csv., .html" formatında kaydetmeniz ya da bir yere not alarak daha sonra sorulduğunda kullanmanız mümkün. Windows 8.1 ile çalışan bu uygulama Windows 10 üzerinde de sıkıntı yaratmıyor.

İlk Windows 10 Güncellemesi Yayınlandı

Windows 10 İlk 24 saatte 14 Milyon Kurulumu Geçti

YORUMLAR