Windows 10 Mobile İçin Yeni Mağaza Müjdesi, İşte Ekran Görüntüleri

Windows 10 yaz güncellemelerine ek olarak Windows 10 Mağazasının ara yüzünün yenileneceği haberi internete sızdı.

Windows 10 Mobile İçin Yeni Mağaza Müjdesi, İşte Ekran Görüntüleri

Windows 10 yaz güncellemelerine ek olarak Windows 10 Mağazasının ara yüzünün yenileneceği haberi internete sızdı. Bu dedikoduyla beraber yeni ara yüzün görüntüsüne de rastlamak mümkün.

Windows 10 Yıldönümü Güncellemeleri yaz aylarında başlayacak. Temmuz ayında başlayacağı düşünülen bu güncellemeler PC üzerinde onlarca yeniliğe sebep olacak. Ancak tüm yenilikler sadece PC kullanıcılarını bağlamayacak. Sızan haberlere göre Windows 10 Mobile kullanıcıları da bu güncellemelerden oldukça nasiplenecekler. Bugün SoftPedia’nın verdiği habere göre Windows 10 Mağazası Mobile sürüm üzerinde son derece şık ve kullanışlı bir biçimde güncellenecek.

Sızdırılan ekran görüntüsünü örnek alacak olursak, değişikliğin oldukça derin olduğunu görmek mümkün. Bu görüntüde mağaza ikiye ayrılarak genel kategorilerin altına daha önce indirdiğiniz uygulamalar referans alınarak eklenmiş bir “sizin için seçtiklerimiz” kısmı da var. Microsoft 10 PC sürümüne gelmesi muhtemel yenilikleri daha önce sizlerle paylaşmıştık. Görünen o ki, Microsoft sadece PC tarafına ağırlık vermemiş. Windows 10 Mobile ile ilgili yıl dönümü güncelleme haberlerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu arada hatırlatalım, Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemelerinin kesin tarihi henüz belli değil. Ancak yaz aylarında yapılacağı kesin.

Windows 10'nun İlk Doğum Gününde Bizi Hangi Sürprizler Bekliyor


 

YORUMLAR