Windows 10 Teknik Önizleme 10041 Sürümü Yayınlandı

Windows 10 için yayınlanan yeni teknik önizleme sürümü 10041 ile birlikte başlangıç menüsü ve masaüstünde değişiklikler olduğu gibi pek çok yeni özellik de geldi ve ufak hatalar giderildi.

Windows 10 Teknik Önizleme 10041 Sürümü Yayınlandı

Yaz aylarında tanışacağımız Windows 10 için yeni teknik önizleme sürümü yayınlandı. Yeni özellikler ile birlikte değişiklikler olan sürüm ile birlikte 9926 sürümünde olan bazı ufak sorunlarda giderildi.

Son günlerde neredeyse her gün farklı gelişmelerin yaşandığın Windows 10, bildiğiniz üzere 2015 yılının yaz aylarında çıkacak. Microsoft'un ücretsiz olarak çıkaracağı işletim sistemini, lisanssız Windows 7 ve 8 kullanıcıları bile yükleyerek kullanabilecekler.

Windows 10'un teknik önizleme 10041 sürümünde yeni bir Spartan tarayıcı bulunmuyor. Fakat başlanmıç menüsünün yeni görünümü entegre edilmiş. Daha şeffaflaşan başlangıç menüsü dışında masaüstü görünümü de geliştirilmiş.

10041 sürümünde Cortana'da kullanıldığı marketlerin sayısını arttırmış. Siri gibi popüler olma yolunda hızla ilerleyen Cortana, önceki Windows 10 teknik önizleme sürümlerinde sadece Amerika'lı kullanıcılar tarafından yararlanılabiliyordu. Fakat yeni sürümde Çin, İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya ve İspanya'da Cortana'yı kullanabilen ülkeler arasına katıldı.

İndirilmeye sunulan yeni teknik önizleme sürümünü eğer daha önce Windows 10 teknik önizleme indirip kurduysanız güncelleyebilirsiniz. İlk defa deneyecekseniz Windows 10 İndir bağlantımıza tıklayarak yada aşağıdaki bağlantı adresini kullanarak hemen indirebilirsiniz.

Windows 10 Ücretsiz Olarak Yayınlanacak

YORUMLAR