Windows 10'un Telefon Ön Sürümü 4 Şubat'ta Yayınlanıyor

Microsoft Windows 10'un akıllı telefonlarda çalışacak ön sürümü 4 şubatta yayınlanıyor.

Windows 10'un Telefon Ön Sürümü 4 Şubat'ta Yayınlanıyor

Tek platform sloganıyla yola çıkan Windows 10'un telefonlar için olan kısmı iyice olgunlaşmaya başladı. 21 Ocak'ta Windows 10 etkinliğinde hakkında birçok bilgi verilen ve uygulamalı olarak anlatılan işletim sistemi, içerisinde birçok yeni ve gelişmiş özellik barındırıyor. Masaüstü sürümüyle neredeyse aynı özelliklerde çalışacak olan sürümün ön izleme versiyonu, 4 Şubat'ta çıkıyor.
Windows telefon sahiplerini oldukça heyecanlandıran bu öz izleme sürümünün yayınlanmasıyla birlikte, dileyen her kullanıcı Windows 10'un bu sürümünü akıllı telefonlarına kurup deneyebilecek. Windows 10'un masaüstü sürümünün betasını şuanda 2,2 milyon insan kullanıyor. Milyonlarca kullanıcıdan geri bildirim alarak mevcut hataları düzelten firma, aynısını Windows 10 Phone için yaparak daha hatasız bir işletim sistemi oluşturmak istiyor.

Microsoft hesabıyla giriş yapan her kullanıcı, Windows 10'un telefonlar için olan bu ön izleme sürümünü 4 şubat itibariyle indirebilecek. Windows 10'un masaüstü sürümüyle benzer bir çalışma şekli sunması beklenen bu versiyon, tek bir ekosistem oluşturma amacı taşıyor. Şuan milyonlarca insan tarafından kullanılan Windows 10'un masaüstü sürümüyle uyumluluğu ve ikili çalışma şekli hakkında ilk izlenimleri de yaratacak olan bu sürüm, bakalım Microsoft'un sunumunda yaptıkları ve anlattıklarını gerçekten son kullanıcıya verebilecek mi?

YORUMLAR