Windows 10'un Yeni 10558 Sürümü Önemli Değişikliklerle Geliyor

Windows 10 işletim sisteminin masaüstü yeni bir güncellemeye hazırlanıyor, sürüm numarası 10558 olacak.

Windows 10'un Yeni 10558 Sürümü Önemli Değişikliklerle Geliyor

Windows 10 Mobile işletim sisteminin yeni sürümünün çıkmasına çok az zaman kalmışken, işletim sisteminin masaüstü sürümü de yeni bir güncellemeye hazırlanıyor. Windows 10 10558 sürümü çok yakında geliyor.

Windows 10 10558 sürümünün masaüstüne getireceği bazı yenilikleri ve diğer farklı özellikleri internete sızdırıldı. Bu özelliklerden en önemlisi Windows Mağazasından alınan uygulamaları artık C sürücüsüne kurmak zorunda kalmamak. Uygulamaların kurulacağı hedef sürücü için artık Windows 10 bir seçenek sunuyor. Böylece uygulama mağazasından satın aldığınız programlar C sürücüsünde yer işgal etmiyorlar. Bu seçeneklere microSD kartları da dahil ediliyor. Ancak bu seçenek uygulamaların küresel ayarlarıyla da biraz alakalı. Her uygulama için bu seçeneği kullanmak henüz mümkün olamayacak. Bu özellik sadece buna izin veren uygulamalar için geçerli olacak.

 Microsoft Edge Tarayıcı yenilikleri

Uygulama ayarları menüsünün yeni sürüm Windows 10 ile tamamen daha kullanışlı olduğu da gelen haberler arasında. Microsoft Edge kullanıcıları sekmeler arasında gezerken seçtikleri sekmeyi açmadan içeriğine göz atabilecekler. Böylelikle zamandan kazanacaklar.

Yeni mesajlaşma uygulama

Microsoft Windows 10’un 10558 sürümüyle beraber yeni bir evrensel mesajlaşma uygulaması da getiriyor. PC ve tabletlerde SMS uygulaması gibi kullanılabilecek olan bu uygulamanın son derece kolay ve etkili bir anında mesajlaşma uygulaması olduğu belirtiliyor. Uygulama Cep telefonlarında ki evrensel Windows 10 mesaj uygulamalarıyla da entegre olabiliyor.

Windows 10 Zorunlu Güncellemelerinden Kurtulmanın Yolları

Windows 10'un İşi Bitmedi, 2016'da İki Büyük Güncelleme Daha Var

YORUMLAR