Windows 11 Beta Sürümü Yayımlandı

Teknoloji devi Microsoft tarafından Windows 11 beta sürümü yayımlandı. Peki, yeni işletim sisteminin beta versiyonu neler sunuyor? İşte merak edilen detaylar!

Windows 11 beta sürümü çıktı. Peki, Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Microsoft'un yeni Windows işletim sistemi betası nasıl yüklenir? Yayımlanan beta sürümü ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Windows 11 Beta Sürümü Nasıl Yüklenir?

  • İlk olarak "Windows + I" klavye kısayolunu kullanarak Windows Ayarları penceresini açın.
  • Açılan pencere üzerinden "Güncelleştirme ve Güvenlik" kategorisini seçin.
  • Sol sekmede yer alan "Windows Insider Programı" yazısına tıklayın.
  • Son olarak "Başla" butonuna tıklayın ve ardından ekranda yer alan adımları takip edin.

Yeni Bir Windows Zararlı Yazılım Daha Keşfedildi!
GÜVENLİK

Yeni Bir Windows Zararlı Yazılım Daha Keşfedildi!

Bitdefender araştırmacıları tarafından yeni bir Windows zararlı yazılım tespit edildi. Bu yazılım, kullanıcıların finansal bilgileri de dahil olmak üzere hassasiyet değeri çok yüksek bilgilerini hedeflemek için arka kapı oluşturabiliyor.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, Windows 11'in ilk beta versiyonunu yayımladı. Şirket, yayımlanan betanın bazı sorunlara neden olabileceğini ve bu sebepten ötürü kullanıcıların günlük kullandıkları bilgisayara yüklememesi gerektiği konusunda uyardı.

Yayımlanan beta sürüm, stabil bir performansa sahip olmayabilir. Stabil performansın yanı sıra bazı hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Bu hataların bazı önemliyken bazıları önemsiz olabilir. Beta sürümü yüklediğiniz takdirde bazı verileriniz kaybolabilir. Bu sebepten ötürü betayı yüklemeden hemen önce verilerinizi yedekleyebilirsiniz. Böylece veri kaybının önüne geçebilirsiniz.

Teknoloji devi tarafından yayımlanan beta sürüm, Windows 11 için vaat edilen tüm özelliklere sahip olmayabilir. Yani betada tüm özelliklere erişemeyebilirsiniz. Vaat edilen özellikler, ilerleyen zamanlarda yayımlanan güncellemeler ile eklenecektir.

Betayı yüklemeye karar verdiyseniz ilk olarak Windows Ayarları penceresini açmanız gerekiyor. Daha sonra "Güncelleşme ve Güvenlik" kategorisine tıklayabilirsiniz. Bu işlemin hemen ardından sol sekmede "Windows Inseder Programı" yazısını seçebilirsiniz. Son olarak "Başla" butonuna tıklayarak ekrandaki yönergeleri takip edebilir ve bu yönergelerin sonucunda betayı bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Windows 11 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: 1 GHz veya daha hızlı, 2 veya daha fazla çekirdekli, 64-bit işlemci ya da SoC
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 64 GB
  • Sistem Üretici Yazılımı: UEFI, Güvenli Önyükleme Özellikli
  • TPM: TPM 2.0
  • Grafik Kartı: WDDM 2.0 sürücüsüyle DirectX 12 veya üzeri ile uyumlu
  • Ekran: 9 inç boyut, 720p çözünürlük

Windows 11 isimli yeni işletim sisteminin betasını indirmeyi düşünüyor musunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR