Windows 11 Geliştirici Ön İzleme Sürümü 1 Yayınlandı!

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile birlikte Windows 11 Geliştirici Ön İzleme Sürümü 1 resmi olarak yayınlandı. İşte yapılan açıklamaya dair detaylar!

Berk Demirci -

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile birlikte Windows 11 Geliştirici Ön İzleme Sürümü 1 resmi olarak yayınlandı. Peki Build 22000.51 yapı numarasına sahip olan ilk güncellemede geliştiricileri ve meraklı kullanıcıları neler bekliyor? İşte yapılan açıklamaya dair öne çıkan detaylar!

Windows 11 Geliştirici Ön İzleme Sürümü 1 Yayınlandı!

Microsoft Blog üzerinde yayınlanan gönderi aracılığı ile duyurulan geliştirici önizleme sürümü, "Ürünü yaklaşan aylarda son haline getirirken, deneyimi iyileştirmek için sizlerle çalışacağız. Bu erken önizleme sürümünde geçen hafta gösterdiğimiz yeni özelliklerin tümünü olmasa da, pek çoğunu deneyebileceksiniz. Android uygulamaları ve diğer çeşitli yenilikleri, hazır olduklarında Microsoft Store'a getireceğiz." ifadeleri ile tanımlandı. Yayınlanan sürümün ilk basamağında nelerin kullanılabilir olduğunu öğrenmek için, içeriği okumaya devam edin:

Windows 11 Geliştirici Ön İzleme Sürümü 1 Yenilikleri Neler?

Windows 11'in pek çok temel yeniliğinin yer aldığı ilk basamakta, işletim sisteminin erken sürümünü milyonlarca kişiden önce deneyimleyebilme şansınız bulunuyor. Tabii ki geliştirici önizleme sürümleri, doğası gereği çok da stabil bir performans sunmayabilir.

Hemen aşağıdaki listeden Build 22000.51 hakkında bilinen sorunlara ve varsa çözümlerine ulaşabilirsiniz. Bu sorunlar her kullanıcıyı etkileyebileceği gibi, yalnızca bazı kullanıcılarda yaşanabilir. Stabil bir deneyim için kararlı sürümü beklemenizi tavsiye ederiz.

nasıl yapılır

Bilgisayarım Windows 11 Destekliyor mu? (Test Aracı)

Build 22000.51 Bilinen Sorunlar

Bu ve benzeri sorunlar yaşadığınızda uygulamanız gereken ilk adım, bilgisayarınızı kapatmak ve yeniden başlatmak olacaktır. Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi stabil bir performans elde edebilmek için, nihai güncellemenin yayınlanmasını beklemenizi tavsiye ederiz.

Windows 11 Build 22000.51 Nasıl İndirilir?

Windows 11 Build 22000.51 sürümünü kullanabilmek için, halihazırda bir Insider hesabınız bulunmalıdır. Bu adımların ardından yayınlanan ISO dosyasını cihazınıza indirmeniz, bir harici belleğe yazdırmanız ve kurmanız gerekmektedir. Buna ek olarak Ayarlar üzerinden de güncelleme yapabilirsiniz. Windows 11 Build 22000.51 ISO dosyası, bu yazının girildiği dakika itibarıyla (29.06.2021 03:25) indirmeye açık değildi. Öte taraftan yukarıdaki link üzerinden kontrolleri sağlamayı ihmal etmeyin.

Yazılım

Windows 11 Yenilikleri, Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Sistem Gereksinimleri

nasıl yapılır

Bilgisayarım Windows 11 Destekliyor mu? (Test Aracı)

Yazılım

Bu Bilgisayar Windows 11'i Çalıştıramaz Hatası ve Çözümü

Benzer İçerikler

YORUMLAR