Windows 11 Pratik Ekran Özelliği Geliyor

Microsoft Surface etkinliğinde duyurulan yeni özellik, Windows kullanıcılarının ekran kaydı alabilmesini kolaylaştıracak. İşte yeniliğe dair tüm detaylar!

Microsoft Surface etkinliğinde tanıtılan cihazlara ek olarak Windows 11'e yakında gelecek olan bazı özelliklerin de tanıtımı yapıldı. Yeni özellikler arasında Snipping Tool (Ekran Alıntısı Aracı) dikkat çekti. 

Windows 11 Ekran Kaydı Almayı Kolaylaştırıyor

Windows kullanıcıları video kaydı almak için Xbox Game Bar'da bulunan özelliği kullanıyordu. Bazıları ise üçüncü taraf uygulamaları kullanmak zorunda kalıyordu. Ekran Alıntısı Aracı'na gelecek yeni özellik ile artık görüntü kaydı almak Windows kullanıcıları için kolaylaşacak.

Yakında gelecek kayıt özelliği hakkında fazla ayrıntıya yer verilmedi. Insider güncellemeleri ile birlikte özelliğin kullanıma sunulacağına dair bilgiler geliyor. Microsoft aynı zamanda Insiders kanalında Windows 11 Fotoğraflar uygulaması için iCloud Photos entegrasyonu olacağını da etkinlikte duyurmuştu.

Birkaç hafta içinde Dosya Gezgini sekme özelliği de diğer birçok yenilik ile birlikte gelecek. 

Bilgisayarım Windows 11 Destekliyor mu? (Test Aracı)
NASIL YAPILIR

Bilgisayarım Windows 11 Destekliyor mu? (Test Aracı)

Bilgisayarım Windows 11 Destekliyor mu? - Kullanmakta olduğunuz bilgisayarın Windows 11 ile uyumlu olup olmadığı konusunda çeşitli şüpheleriniz varsa, Microsoft tarafından yenilenen resmi test aracı ile merak ettiğiniz sorunun yanıtını hızlı ve kolay bir şekilde alabilirsiniz.

Microsoft Surface Laptop 5 ve Surface 9 Pro'yu Tanıttı
TEKNOLOJİ

Microsoft Surface Laptop 5 ve Surface 9 Pro'yu Tanıttı

Yazılım devi Microsoft, son yıllarda çeşitli cihazlarla bilgisayar sektöründe de kendine yer edinmek istiyor. Bu kapsamda bir süredir Surface serisini devam ettiren firma, bugün yeni cihazlarını tanıttı.

YORUMLAR