Windows 8.1'in Önizleme Sürümü Haziran'da Yayınlanacak

Windows 8.1 yani Windows Blue'nun önizleme sürümü Haziran 2013'te herkese açık olarak indirilebilir olacak.

Windows 8.1'in Önizleme Sürümü Haziran'da Yayınlanacak

Microsoft tarafından son onaylanan bilgilere göre Windows 8.1 yani diğer adıyla Windows Blue, Haziran 2013'te önizleme sürümü olarak yayınlanacak ve böylece alınan geribildirimlere göre sistemde varolan hatalar düzeltilerek tam sürüm satışa hazır hale getirilecek.

Windows mühendislerinden Julie Larson-Green'in Wired Business Conference'ta yaptığı açıklamalara göre bu önizleme sürümü Windows 8 kullanıcıların Windows Store üzerinden sunulacak ve kurulumu oldukça kolay olacak.

Windows 8'in piyasaya sürülmesinden beri kullanıcılar için gerekli performansı ve kullanışlılığı sunamaması, bunun karşılığında da beklenen satışların yakalanamaması nedeniyle Microsoft Windows 8.1'i kullanarak bu durumu tersine çevirmeye çalışacak.

Yeniden geri dönmesi beklenen başlat butonunun ne olacağına ne de olmayacağına dair bir açıklama mevcut değil ve bu nedenle henüz karar aşamasının sürdüğü tahmin ediliyor. Ancak yeni Windows sürümünde daha iyi performans ile daha uzun batarya performansının karşımıza çıkması bekleniyor.

Daha küçük boyutlu Surface tabletlerin de satışa sunulacak olması Microsoft'un PC ile tablet dünyasındaki konumunu yeniden şekillendirmeye çalıştığının işaretleri olarak görülebilir. Şimdiye dek beklediğini alamayan şirketin yeni Windows sürümü ve mobil cihazlar ile şansını tersine döndürüp döndüremeyeceğini birlikte göreceğiz.

Suriye'nin interneti kesildi

YORUMLAR