Windows 8'li Dokunmatik Dizüstü Fiyatları Düşecek

PC üreticileri için lisans ücretleri ile ilgili beklenen Windows 8 indirimi yakın zamanda yürürlüğe girecek gibi görünüyor ve eğer beklendiği gibi bu indirim yürürlüğe girerse Windows 8 işletim sistemine sahip dokunmatik dizüstü fiyatları önemli ölçüde dü

Windows 8'li Dokunmatik Dizüstü Fiyatları Düşecek

PC üreticileri için lisans ücretleri ile ilgili beklenen Windows 8 indirimi yakın zamanda yürürlüğe girecek gibi görünüyor ve eğer beklendiği gibi bu indirim yürürlüğe girerse Windows 8 işletim sistemine sahip dokunmatik dizüstü fiyatları önemli ölçüde düşecek.

Digitimes'ın Tayvan'lı perakendeciler tarafından aldığı bilgiler doğrultusunda yaptığı haberde bu indirimin yüzde 10 ve yüzde 20 aralığında olabileceği duyuruldu.

Yine aynı kaynak tarafından verilen bilgiler doğrultusunda Windows 8 dokunmatik ekranlı dizüstü fiyatları için Microsoft tarafından uygulanan yüzde 10'luk fiyat indirimleri yüzde 20'lere ulaşacak gibi görünüyor.

Sadece Digitimes üzerinde değil aynı zamanda Wall Street Journal tarafından da Microsoft'un önümüzdeki aylarda PC üreticileri için Windows 8 fiyatlarını düşürebileceği ayrıca belirtilmişti.

Windows 8 işletim tabanlı sistemlerin yüksek fiyatları nedeniyle çok fazla tercih edilmediği düşünüldüğünde yapılacak olan bu fiyat indirimleri belki de Windows 8'li dizüstü satışlarında artışa neden olabilir.

Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

YORUMLAR