Windows 9 30 Eylül'de Resmi Olarak Duyurulabilir

Windows 9 bize sandığımızdan daha yakın olabilir

Windows 9 30 Eylül'de Resmi Olarak Duyurulabilir

Eğer siz de Microsoft'un yeni işletim sistemi olacak olan Windows 9'u heyecanla bekleyen kullanıcılardansanız Windows 9 size sandığınızdan daha da yakın olabilir. Hatırlanacağı üzere yazılım çevrelerinde bir süredir Microsoft'un Windows 9'u geliştirmekte olduğu ve kullanıcılara ücretsiz bir Windows 9 önizleme sürümünün yakın zaman içerisinde sunulacağı konularında söylentiler dolanmaktaydı. Bu söylentiler büyük heyecan uyandırmaktaydı; çünkü Microsoft'un son işletim sistemi olan Windows 8 birçok kullanıcı için hayal kırıklığı olmuş ve Microsoft'u Vista günlerine geri döndürmüştü.

Windows 9 konusunda yayılan son söylenti ise bu işletim sisteminin resmi duyuru tarihine işaret ediyor. Bu söylentilere göre Microsoft 30 Eylül'de bir basın toplantısı düzenleyecek ve Windows 9 önizleme sürümünü tanıtacak. Bunun yanında basın toplantısında Microsoft'un Windows 9'un bazı özelliklerine de detaylı olarak değinmesi bekleniyor.

Daha önceden yayılan söylentilerde dikkat çeken bir nokta ise Windows 9'un başlat menüsünü geri döndürecek olmasıydı. Metro arayüzüyle klasik başlat menüsünü birleştiren bir tasarıma sahip olan bu başlat menüsü Windows 8'i başlat menüsü olmaması nedeniyle kullanmayan kullanıcıları Windows 9'a çekebilir.

Nokia Lumia 920 İçin WP 8.1 Güncellemesi Yapıldı

YORUMLAR