Windows 9 Önizleme Sürümü Çoktan Yayınlanmış Olabilir

Microsoft'un yeni işletim sistemi olacak olan Windows 9'u duyurması heyecanla beklenirken bu işletim sisteminin önizleme sürümünün çoktan yayınlanmış olduğuna dair bilgiler yazılım çevrelerinde paylaşılmaya başlandı.

Windows 9 Önizleme Sürümü Çoktan Yayınlanmış Olabilir

Microsoft'un yeni işletim sistemi olacak olan Windows 9'u duyurması heyecanla beklenirken bu işletim sisteminin önizleme sürümünün çoktan yayınlanmış olduğuna dair bilgiler yazılım çevrelerinde paylaşılmaya başlandı. Windows 9 önizleme sürümü hakkında daha önce de farklı bilgiler ortaya atılmıştı. Hatta yeni işletim sistemine ait olduğu iddia edilen ekran görüntüleri bile internet üzerinden paylaşılmıştı. Konu hakkında Microsoft'tan resmi bir açıklama gelmemiş olsa da Windows 9'un ise 30 Eylül'de duyurulacağına ve bir önizleme sürümünün yayınlanacağına dair söylentiler de mevcut.

Konu hakkında paylaşılan son bilgi ise Windows 9 önizleme sürümünün çoktan yayınlandığına işaret ediyor. Fakat bu önizlemenin sadece Microsoft'un iş ortaklarına ve donanım üreticilerine sunulduğu ve işletmelere yönelik bir sürüm olduğu söyleniyor. Ayrıca bu önizleme sürümünün sadece belli özelliklere sahip olduğu ve Windows 9'un final sürümünün sahip olacağı özelliklerin hepsine yer vermediği bilgisi paylaşılıyor.

Windows 9 konusunda halen Microsoft'tan resmi bir açıklama yapılmış değil. Bu nedenle 30 Eylül tarihi heyecanla bekleniyor.

Microsoft OneDrive Limitini Yükseltiyor

YORUMLAR