Windows Blue ile Metro Uygulamaları Otomatik Olarak Güncellenecek

Microsoft çalışmalarını sürdürdüğü ve geçtiğimiz günlerde arayüzü sızdırılan Windows Blue ile birlikte modern kullanıcı arayüzüne odaklanmış gibi görünüyor. Öyle ki yapılacak olan yenilikler çok şaşırtıcı olmasa da muhtemelen birçok kullanıcının Microsoft

Windows Blue ile Metro Uygulamaları Otomatik Olarak Güncellenecek

Microsoft çalışmalarını sürdürdüğü ve geçtiğimiz günlerde arayüzü sızdırılan Windows Blue ile birlikte modern kullanıcı arayüzüne odaklanmış gibi görünüyor. Öyle ki yapılacak olan yenilikler çok şaşırtıcı olmasa da muhtemelen birçok kullanıcının Microsoft tarafından artık masaüstü kavramının yavaş yavaş ortadan kalktığını düşünmesine yol açacak gibi görünüyor.

Windows4Live'ın Twitter üzerinden paylaştığı bir ekran görüntüsüne göre Windows Blue ile birlikte modern kullanıcı arayüzü Metro üzerine yüklenmiş olan tüm uygulamalar otomatik olarak güncelleneceğe benziyor.

Bilindiği üzere Windows 8 kullanıcıları Metro arayüzü üzerinde bulunan uygulamaların güncellemelerini elle yapmak durumunda kalıyorlar. Windows Blue ile birlikte gerekli güncelleme ayarlarını yapan kullanıcıların Metro uygulamaları otomatik olarak güncellenecek.

Bu noktada şu an üzerinde konuştuğumuz sistemin Windows Blue'nun henüz geliştirilmekte olan sürümü olduğunu unutmamak lazım. Kararlı sürümle birlikte ortaya ne gibi yenilikler çıkar veya şu an bahsettiğimiz özellikler hala sistem içerisinde yer alır mı gerçekten bilinmezliğini koruyor.

Torrent Sitelerine Büyük Darbe

YORUMLAR