Windows İçin Skype 7.15 Sürümü Yayınlandı

Skype 7.15 sürümü Windows işletim sistemli PC'ler için yayınlandı!

Windows İçin Skype 7.15 Sürümü Yayınlandı

Microsoft'un uzun süredir gerçekleştirdiği neredeyse tüm Skype güncellemelerinde dikkate değer değişimler ortaya çıkıyorlar ancak şirketin güncellemede nelerin değiştiğine dair uzun süredir herhangi bir bilgi vermemesi bu değişikliklerin tespitini de oldukça zor kılıyor. Skype 7.15 sürümü de bugün Microsoft tarafından resmi olarak yayınlandı ve şimdilik değişikliklere dair bir bilgilendirme olmasa da içerisinde yine küçük nüansların olması bekleniyor.

Tabii ki güncelleme tüm kullanıcılara aynı anda gelmeyecek ve parçalı bir şekilde yavaş yavaş herkes son sürüme geçiş yapacak. Kolay kullanımı ve oldukça yaygın olması sayesinde neredeyse herkesin kullanmaya devam ettiği Skype, böylelikle kendini geliştirerek anlık mesajlaşma programları arasındaki zirve konumunu korumaya devam ediyor.

Ancak varolan dedikodulara göre Microsoft özellikle son Skype güncellemelerinde yeni özelliklerden ziyade biraz daha hata giderme üzerine çalışıyor. Böylelikle kullanıcıların sohbetlerini ya da sesli/videolu görüşmelerini daha sıkıntısız bir şekilde gerçekleştirmeleri bekleniyor. Elbette her sürümle birlikte gelen performans iyileştirmeleri de yine bu güncellemenin bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

Fakat beklendiğinin aksine bu sürümde de Skype'ın Windows XP desteğinin kesilmemiş olması en ilginç yanlar arasında. Zira geçtiğimiz sene Windows XP için resmi Microsoft desteği sona ermişti ve o zamandan beri pek çok program geliştirici de Windows XP'ye uyumluluğu es geçmeye başlamıştı. Ancak Microsoft kendi verdiği karara ters bir şekilde Skype'ın Windows XP üzerinde verimli bir şekilde çalışması için büyük çaba gösteriyor.

Şimdilik güncelleme notlarına ulaşmak mümkün değil gibi görünüyor ancak gelişmelerin olması halinde sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz. Skype'ı indirerek hemen kullanmaya başlamak için aşağıdaki bağlantılardan faydalanabilirsiniz.

YORUMLAR