Windows Phone 8 için Yeni Güncelleştirme Yolda

Microsoft'un şu aralar Windows Phone 8'ler için geliştirmekte olduğu Apollo Plus adında yeni bir güncelleştirmeden bahsediliyor. Microsoft'un mobil işletim sistemi için şimdiki sürümlerde kullanılmayan birçok yeni özelliği Windows Phone 8 Apollo Plus adlı

Windows Phone 8 için Yeni Güncelleştirme Yolda

Microsoft'un şu aralar Windows Phone 8'ler için geliştirmekte olduğu Apollo Plus adında yeni bir güncelleştirmeden bahsediliyor.

Microsoft'un mobil işletim sistemi için şimdiki sürümlerde kullanılmayan birçok yeni özelliği Windows Phone 8 Apollo Plus adlı yeni güncellemeyle birlikte gelecek yıl Şubat ayı içerisinde Dünya Mobil Kongresi'nde tanıtması bekleniyor.

Yeni özellikler arasında yeni bir bildirim merkezi, Wi-Fi düzenlemeleri, ses geliştirmeleri gibi yenilikler yer alıyor. Ayrıca VPN (sanal özel ağ) adresi sayesinde kullanıcılar, işyerlerinde bulunan kurumsal sistemleriyle bağlantı kurabilecekler.

Windows Phone 8 Apollo Plus, kullanıcılar için geniş kapsamlı olarak gelecek olan ilk güncelleştirme paketi olacak ve muhtemelen Windows Phone kullanıcılarının bu güncelleştirmeleri yapabilmeleri için akıllı telefonlarını bilgisayarlarına bağlamaları gerekecek.

YORUMLAR