Windows Phone İş Dünyasındaki Popülaritesini Yükseltecek

Bildiğimiz gibi iOS, Android ve BlackBerry iş dünyasının en popüler işletim sistemleri olarak kullanılıyor. Microsoft'un son toplantılarında Windows Phone'un yavaş yavaş mobil işletim sistemi piyasasında yer edinmeye başladığı ve 2016'ya kadar işletim si

Windows Phone İş Dünyasındaki Popülaritesini Yükseltecek

Bildiğimiz gibi iOS, Android ve BlackBerry iş dünyasının en popüler işletim sistemleri olarak kullanılıyor. Microsoft'un son toplantılarında Windows Phone'un yavaş yavaş mobil işletim sistemi piyasasında yer edinmeye başladığı ve 2016'ya kadar işletim sisteminin iş dünyasında önemli bir yer edineceği konuşuluyor.

Microsoft'un mobil işletim sistemi şu anda dünyanın üçüncü en büyük mobil platformu olsa da, bilindiği üzere Windows Phone ve Android'in arasındaki fark azımsanamayacak derecede fazla. Buna rağmen firma için Windows Phone'un hem iOS'u hem Android'i alt edebilecek bir şans ufak da olsa var gibi görünüyor. Microsoft bunu iş dünyasındaki müşterilerin ucuz ancak güvenilir çözümler arayışına bağlıyor.

Günümüzde iş dünyasında hem Blackberry hem Android, pazarın büyük bölümlerini paylaşarak birçok firma tarafından tercih ediliyor. Ancak bunların arasında her zaman en az bir tanesi de Windows Phone'un ileride şimdikinden çok daha iyi işler yapabileceğini düşünüyor. Dünya genelinde %5'lik pazar payıyla Windows Phone, analizlere göre 2016'ın sonuna kadar yeterli performansı gösterirse iş dünyasının en popüler ikinci işletim sistemi haline gelebilir. Tabii araştırmacılar bu süreç içerisinde Apple'ın iOS platformunun da listede bir numaraya çıkacağını düşünüyorlar.

Microsoft son zamanlarda Windows Phone işletim sistemi üzerine çalışmakla birlikte yeni Lumia serisi akıllı telefonlarına da yoğunluk veriyorlar. Büyük ihtimalle 2015'in ortalarına doğru Microsoft'u mobil pazarda da çok daha iyi bir yerde göreceğiz.

Samsung Galaxy Note 4 ile En Güzel Fotoğrafları Çekin

YORUMLAR