Windows Phone Uygulamaları için Instagram Desteği Geri Geldi

Instagram'ın engellediği üçüncü parti Windows Phone 8 uygulamalarının yeniden desteklendiği resmi olarak açıklandı.

Windows Phone Uygulamaları için Instagram Desteği Geri Geldi

Geçtiğimiz günlerde Instagram'a fotoğraf yüklemek için hazırlanan üçüncü parti Windows Phone 8 uygulamalarının, Instagram desteğinin kapatıldığını sizlere aktarmıştık. Instagram'ın resmi olarak Windows Phone'u desteklememesi nedeniyle herkes uygulamaların engellenmeye çalışıldığını düşünmüştü ancak bugün yeniden tüm uygulamalar servise resim yükleyebilir hale geldiler.

Instagram tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, şirket güvenliğini arttırabilmek için ve spamleri engellemek için yapılan bu geçici düzenleme sonuçlandı ve artık Windows Phone kullanıcıları Instagram'a resimlerini yüklemeye devam edebilirler. Ancak bu durum düzenli olarak spam filtrelerini düzenleyen Instagram'ın her seferinde üçüncü parti uygulamalara desteği kesip kesmeyeceğini akıllara getiriyor.

Zira iOS ve Android dışındaki diğer platformlara destek vermeyeceğini açıklayan Instagram'ı kullanmak isteyen diğer platform kullanıcılarının tek dayanakları diğer geliştiricilerin hazırladıkları uygulamalar. Facebook tarafından satın alınan Instagram'ın Windows Phone platformuna ne zaman destek vereceğine dair herhangi bir bilgi de şimdilik mevcut değil.

Google Glass testleri için davetiyeler gönderildi

YORUMLAR