WizmirNET ile İzmirliler Bedava İnternetin Keyfini Sürüyor

WizmirNET ile İzmirliler bedava wifi internetin keyfini sürüyor.

WizmirNET ile İzmirliler Bedava İnternetin Keyfini Sürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir Kalkınma Ajansı ile birlikte hayata geçirdiği ücretsiz kablosuz internet projesi WizmirNET, bugün 8 noktada İzmirlilerin kullanımına açık ve giderek yaygınlaşıyor. 25Mbps hızda webde gezinme deneyimi sunan hizmetin detayları haberimizde.

Şehrin en yoğun olduğu noktalarda verilen bedava WiFi hizmeti, yurt dışında senelerdir olan bir hizmet ve mobil interneti yaygın olarak kullanan milletimizin “keşke ülkemizde de böyle bir hizmet olsa” dediği projelerden biri. Bu geç te olsa gerçekleşti ve artık büyük şehirlerde halkın en çok gezindiği yerlerde kullanıma açıldı. İstanbul, İzmir ve Ankara’da artık ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunan birçok nokta bulunuyor.

WizmirNet Ücretsiz WiFi Noktaları:

İzmir’de ise ücretsiz kablosuz (WiFi) internet hizmeti WizmirNET ismiyle karşımıza çıkıyor. Pilot uygulamasına Pasaport’ta başlanan hizmet, 1 Haziran 2015 Pazartesi günü kullanıma açıldı ve şu anda 8 noktada kullanımda. Pasaport, Gündoğdu Meydanı, Kültürpark (Fuar), Konak Meydanı, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Tarihi Havagazı Fabrikası, Buca Hasanağa Spor Kompleksi ve Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde bu hizmetten yararlanmak mümkün.

WizmirNET Hız ve Kullanımı:

Fiber internet alt yapısını kullandığından yüksek hızda bağlanma imkanı sunan (maksimum 25Mbps) WizmirNET üzerinden bilgisayar, akıllı telefon ve tablette ücretsiz internetin keyfini çıkarabilmek için kullanıcının cep telefonu numarasını ve e-posta adresini girerek özel şifre alması gerekiyor. Şifrenin geçerlilik süresinin 24 saat olduğunu belirtmekte fayda var.

İzmir'de Bedava İnternet Dönemi Başlıyor

YORUMLAR