Wolfenstein: The New Order Duyuruldu

Bethesda'nın yeni projesi belli oldu. Karşınızda Wolfenstein: The New Order!

Wolfenstein: The New Order Duyuruldu

Bethesda'nın gizemli projesi açığa çıktı, Wolfenstein: The New Order duyuruldu!

Bu sabah yazdığımız Bethesda'nın Yeni Projesinden İlk Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı haberinin bilinmeyen kısmı su üstüne çıktı. Bethesda'nın Twitter'dan görsellerini paylaştığı oyun, Wolfenstein: The New Order isimli yapıma ait.

Wolfenstein markasını uzun bir aradan sonra tekrar oyuncularla buluşturmayı amaçlayan Bethesda, Wolfenstein: The New Order'ın çıkış tarihi için 2013 son çeyreğini gösterdi. Oyunun çıkacağı platformlarsa PC, Playstation 3 ve Xbox 360 olarak belirlendi.

Kült seriyi tekrar alevlendirmeyi hedef alan Wolfenstein: The New Order, 1960'lı yılların Avrupa'sında geçecek. Oyunda gene B.J. Blazkowicz karakteriyle Nazi güçlerine karşı savaş vereceğiz.

Wolfsenstein: The New Order Duyuru Videosu Yayınlandı
OYUN

Wolfsenstein: The New Order Duyuru Videosu Yayınlandı

Bethesda'nın yeni oyunu Wolfsenstein: The New Order için ilk video yayınlandı. Wolfsenstein: The New Order Duyuruldu yazısından oyunla ilgili ilk detayları görebilirsiniz.

Oyunun ilk videosunu yayınlayan Bethesda, bizleri ne kadar farklı bir yapımın beklediğine dair ilk sinyalleri de verdi. Düşmanlarımız arasında yer alan süper güçlere sahip özel Nazi robotlarına karşı da savaş vereceğimiz oyunla ilgili ayrıntılı detaylar bu hafta içerisinde paylaşılacak.

Wolfenstein ve FPS severler, bizi takipte kalın!

Metro: Last Light - Ön İnceleme

YORUMLAR