Wonderfox Video Converter Factory Pro'yu Ücretsiz İndirin!

Wonderfox Video Converter Factory Pro için düzenlenen kampanya ile bu kullanışlı yazılıma ücretsiz sahip olun!

Wonderfox Video Converter Factory Pro'yu Ücretsiz İndirin!

Merhaba sevgili Tamindir takipçileri. Uzun bir tatil dönemine girdiğimiz şu günlerde sizinle sevindirici bir haberi paylaşmak oldukça güzel olacaktır. Sitemizde birçok farklı kullanışlı yazılımına yer verdiğimiz Wonderfox firmasının en başarılı yazılımlarından biri olan Wonderfox Video Converter Factory Pro firmanın Cadılar Bayramı'na özel olarak düzenlenen kampanyası boyunca kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. İleri seviye bir video dönüştürme programı olan Wonderfox Video Converter Factory Pro şu özelliklere sahip:

  • Nvidia CUDA, Intel Core ve AMD işlemciler için sunduğu altyapı desteği ile standardın çok üzerinde hızlarda video dönüştürebilme
  • 120'nin üzerinde video formatı desteği
  • 50 adet videoyu aynı anda dönüştürebilme
  • Mobil cihazlar ve oyun konsolları için sunulan hazır profiller sayesinde tek tıklamayla ayar yapmadan uyumlu videolar yaratabilme
  • Video kesme, video kırpma, video birleştirme, video efekti ekleme, videolardan görüntü yakalama gibi video düzenleme seçenekleri
  • Dönüştürme işlemleri sırasında orjinal altyazıyı koruyabilme

Görüleceği üzere videolar ile ilgili olarak hemen hemen bütün ihityaçlarınızı karşılayabilen bir program olan Wonderfox Video Converter Factory Pro normalde 29.95 dolar fiyat ile satılmakta. 26 Ekim'e kadar geçerli olacak kampanya boyunca tamamen ücretsiz indirilebilen yazılımı indirmek için aşağıdaki resmin üzerine tıklamanız yeterli olacaktır:

Bağlantıyı kullanarak Wonderfox Video Converter Pro'yu indirdikten sonra arşiv dosyasının içerisindeki metin dosyasında bulunan lisans anahtarını kullanarak yazılımı tam sürüm haline getirebilmektesiniz. Yazılımı tam sürüm haline getirmek için, kurulum tamamlandıktan sonra programı açın ve programın ana penceresindeki "Register" tuşuna tıklayın:

Bu adımdan sonra arşiv dosyasının içerisindeki lisans kodunu penceredeki ilgili bölüme girin ve "Register" tuşuna tıklayarak tam sürüme dönüştürme işlemini tamamlayın:

Kampanya süresince birçok farklı Wonderfox yazılımında da büyük indirimler söz konusu. İndirimde olan yazılımlardan bazıları şunlar:


YORUMLAR