World Of Warcraft'ın Yıllardır Beklenen Filmi 2015 Yılında Geliyor

Blizzard şirketinin oyunu World Of Warcraft'ın uzun yıllardır beklenen filmi Legendery Pictures şirketinin yapımcılığı ve Duncan James'in yönetmenliğinde hazırlanmaya başlanıyor.

World Of Warcraft'ın Yıllardır Beklenen Filmi 2015 Yılında Geliyor

Dünyanın en çok oynanan ve en popüler online oyunlarından olan World Of Warcraft'ın filmi için uzun yıllardır sürekli haberler yapılıyordu. Oyuncuları ve hayranları tarafından da uzun yıllardır beklenen filmin çıkış tarihi belli oldu.

Yapımcı şirket Legendery Pictures, Facebook üzerinden filmi açıkladı ve çıkış tarihinin 2015 Aralık olduğunu belirtti. Ben dahil bir çok World of Warcraft hayranı çok uzun süredir bu filmi beklerken, kesin olmamakla birlikte internette çıkan her yeni Warcraft filmi haberinde sevinmiştik. Kesinliğe kavuşan filmin bütçesi 100 milyon Dolar olacak.

Önümüzdeki Ocak ayında çekimleri başlayacak olan World of Warcraft filminin yönetmenliğini Duncan Jones yapacak. Legendert Pictures ile Blizzard daha önce 2006 yılında anlaşma yaparak filmin 2009 yılında çıkarılmasını planlamıştı fakat yaşanan aksaklıklar ve problemlerden dolayı film ertelenmişti. Legendery Pictures, 300 Spartalı ve The Dark Knight üçlemesinin yapımcılığını üstlenen oldukça başarılı bir şirket. Çok uzun süredir beklenen filmin Legendery Pictures tarafından yapılacak olması World of Warcraft hayranlarının şimdiden heyecanlanmasına sebep oldu.

Çıkış tarihi 2015 yılının Aralık ayı olmasına rağmen, beklenen süreye değecek bir film ortaya çıkacağını düşünüyorum.

1.000.000 Dolar Ödüllü League Of Legends Sezon Finali Cumartesi Günü Gerçekleşecek

YORUMLAR