Xbox 720 İçin Geri Sayım Başladı!

Belki de yeni nesil Xbox konsolu adına ortaya çıkan en mantıklı ve en gerçekçi tahmin olduğunu düşündüğümüz bir haber ile karşı karşıyayız. E3 yani Electronic Entertainment Expo, dünyanın en büyük oyun fuarına sadece oyun geliştiricileri değil aynı zamand

Xbox 720 İçin Geri Sayım Başladı!

Belki de yeni nesil Xbox konsolu adına ortaya çıkan en mantıklı ve en gerçekçi tahmin olduğunu düşündüğümüz bir haber ile karşı karşıyayız. E3 yani Electronic Entertainment Expo, dünyanın en büyük oyun fuarına sadece oyun geliştiricileri değil aynı zamanda konsol geliştiricileri de katılım göstermekte. Konsol geliştirenlerden kasıt, Microsoft, Sony ve Nintendo gibi.

Microsoft’ta 90’lı yıllardan beri düzenli olarak aksatmadan her yıl katılım gösterdiği bu fuarda bizlere zamanında Xbox’ı ve Xbox 360’ı tanıttı. Şimdi yine yeni bir Xbox konsolu olan muhtemel adı Xbox 720’yi bekliyoruz. Bunun için birçok söylenti ve haber ile karşılaşmışsınızdır ancak bunların hepsi birer dedikodudan ibaret o kadar. Şimdiki haberimizin de onlardan bir farklı olmayabilir ancak bu seferki olayın odağında bir Microsoft çalışanı Larry Hryb var.

Hyrb’ın kendisine ait bir web sitesinde geriye sayan bir sayaç var. Bu sayaç ilk baktığımızda hiçbir şey ifade etmiyor olsa da, sayacın son bulduğu tarih E3 2013’ü gösteriyor. Buna göre akıllara gelen ilk şey ister istemez Xbox adına bir duyuru oluyor. Sayaç sonlandığında ise “Artık Başladı” notu bizlere merhaba diyor. E3 2013’te tanıtılması beklenen yeni Xbox konsolu adına haberlerimiz devam edecek.

Araştırmalara Göre Apple App Store En İyi Uygulama Platformu

YORUMLAR