Xbox 720 PlayStation 4'ün Bileğini Bükecek

Analistler Xbox 720'nin geleceğini parlak görüyor

Xbox 720 PlayStation 4'ün Bileğini Bükecek

Biz konsol savaşları hakkında tarafsız kalmayı tercih etsek de bazı analistlerin görüşleri bu yönde. Bir tarafta Sony'nin PlayStation 4'ü, diğer tarafta ise Microsoft'un Xbox 720'si. PlayStation 4 erken attığı gol ile şu an maçı 1-0 önde götürmekte. Rakibi Xbox 720'den daha önce tanıtılan konsolun birbirinden güzel oyunları da ardı ardına duyuruluyor. Ve biz de videolarına bakarak iç geçirmekle yetiniyoruz. Xbox 720'nin henüz tanıtımı yapılmamış olsa da çok yakın geleceği işaret eden ipuçları bu konsolun da şiddetli bir şekilde karşılık vereceğine dair fikirler oluşturmakta.

Analist Michael Patcher ise bu fikirleri bir ileri noktaya taşıyor ve Xbox 720'nin PlayStation 4'ten daha popüler olacağını iddia ediyor. Bunun sebebini ise Xbox 720'nin oyun dışı unsurlara da önem vermesine bağlıyor. Skype gibi oldukça sık kullanılan bir uygulamaya destek vermesi ve bir uydu alıcı gibi kullanılabilmesi bu nedenlerden bazıları.

Michael Patcher PlayStation 4'ün arkasındaki bulut teknolojisinin bu konsola büyük bir artı kazandırdığını söylüyor; fakat buna rağmen bile hala Xbox 720'yi bir adım geriden takip edeceğini de ekliyor.

Açıkçası Xbox 720'nin detayları açıklanmadan sağlıklı bir karşılaştırma yapabilmek mümkün değil, bu nedenle bütün dünya nefeslni tutmuş bir şekilde Xbox 720 duyurusunu beklemekte.

PC - Konsol Karması Piston İçin Ön Siparişler Açıldı

YORUMLAR