Xbox One Online Kontrol Yapacak

Xbox One, her saat başı kendini online olarak kontrol edecek.

Xbox One Online Kontrol Yapacak

Aylardır büyük bir söylentidir gidiyordu. Çeşitli şeyler yazıldı, çizildi. Ve sonunda Microsoft ağzındaki baklayı çıkardı. "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." atasözünün doğruluğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Xbox One'da offline oyun oynayabilmeniz için internet bağlantınızın olması gerekecek. Offline diyorum çünkü online iken zaten bağlı oluyorsunuz.

Xbox One her saat başı kendini online olarak check edecek. Gün içinde toplamda 24 kontrolün sonunda ağa bağlanamazsa, yeni nesil konsolda oyun oynamak mümkün olmayacak. Fakat Xbox One'ı internete bağladığınızda tekrar oyun oynama özelliği gelecek. Yani 24 saatten fazla internetiniz olmazsa Xbox One oyun çalıştırma özelliğini yitirecek. Oyundan başka ne işe yarar bu cihaz demeyin. Xbox One'ın televizyon ve Blu-Ray gibi özellikleri hali hazırda kullanabilecekmiş. Ayrıca Xbox One ile iyi bir deneyim sağlamak istiyorsanız internet hızınızın 1.5 Mbps'in üzerinde olması tavsiye ediliyor.

Bu tabiki yazılımsal bir özellik olarak göze çarpıyor. Microsoft geri adım atacağa benzemiyor fakat bu özellik açıkçası Xbox One satışlarına büyük bir darbe vuracağını ön görmek yanlış olmayacaktır. Ne diyelim? Umarız, "Gün doğmadan neler doğar." diyelim.

XBOX ONE Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı
OYUN

XBOX ONE Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı

Yeni nesil Xbox oyun konsolunun ismi Xbox One oldu. Tanıtım videosu yayınlandı.

Xbox One Özellikleri ve Detayları

YORUMLAR