Xbox One Sürekli Çalışacak

Microsoft, Xbox One hakkında en çok merak edilen konulardan birisi olan sürekli internet bağlantısı zorunluluğu ilkesini biraz daha açıp ne demek istediğini açıklama gereğinde bulundu. Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Xbox One'ın 10 yıllık bi

Xbox One Sürekli Çalışacak

Microsoft, Xbox One hakkında en çok merak edilen konulardan birisi olan sürekli internet bağlantısı zorunluluğu ilkesini biraz daha açıp ne demek istediğini açıklama gereğinde bulundu. Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Xbox One'ın 10 yıllık bir bir ömrü olacak ve bu 10 yıl içerisinde Xbox One hiç kapanmadan ve hiç durmadan çalışan bir cihaz olacak. Yani cihazınızı hiç kapatmadan 10 yıl kullanabileceksiniz.

Ancak bu durum birçok oyuncunun kafasında soru işaretleri oluşturdu. Bildiğiniz üzere bir önceki Xbox konsolu olan Xbox 360'ın en büyük teknik sorunlarından birisi olarak bilinen 3 kırmızı sorununun bu yeni nesil konsolda da olup olmayacağı oldu. Çünkü 10 yıl boyunca çalışacak bir cihazın sürekli çalışacak olması beraberinde cihazın ısınması anlamına da gelir. Ancak Microsoft çalışanları bu sorununda üstesinden gelmeyi başarmışlar gibi görünüyor.

Yapılan açıklamada üzerinde oldukça yoğun bir çaba sarfederek çalışılan Xbox One'ın herhangi bir şekilde ısınma sorunu ile karşılaşmayacağı ve üstelik sürekli çalışacak olmasına rağmen oldukça sessiz olacağının da altı çizildi. Bakalım Xbox One ne gibi sorunlar getirecek ya da getirmeyecek mi? Bunu ilerde hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR