Xbox One'ı İlk Alanlar Özel Bir Sürüme Kavuşacak

Xbox One'ı ilk alanlar için özel olarak hazırlanacak olan Day One Edition ile pek çok ekstra sizleri bekliyor olacak.

Xbox One'ı İlk Alanlar Özel Bir Sürüme Kavuşacak

Xbox One’ın yeni nesil konsollar arasından sahip olduğu donanım ve yazılım desteği ile sıyrıldığı aşikar. Şimdiden pek çok oyuncu 499 dolar fiyatla satışa sunulacak olan cihazı beklemeye başladı ancak Microsoft’tan gelen haber cihaza kavuşmak isteyenler için daha da motive edici oldu. Zira ön sipariş verenler ve cihazı yeterince erken almayı başaranlar için Xbox One Day One Edition adlı özel bir Xbox sürümü sunulacak.

Limitli olarak satışa sunulacak olan bu sürümde sistemin temel özelliklerinde herhangi bir değişiklik olmayacak ancak özellikle kontrol cihazında olmak üzere bazı ekstralara yer verilecek. Yukarıdaki resimde göreceğiniz gibi kontrol cihazı üzerinde özel bir yazı yer alacak ve ayrıca Xbox Live’da yeni bir rütbe de sizleri bekleyecek.

Ayrıca Xbox Live için 12 aylık bir Gold-pass barındıracak olan bu özel Xbox One’ları elde etmek için ya ön sipariş vermeniz gerekiyor ya da mağazalarda satışa sunulduğu zaman elinizi çabuk tutarak herkesten önce kapmanız gerekiyor. Henüz başka ekstraların olup olmayacağı bilinmiyor ancak oyunlar bakımından da bir kaç ödül verileceğine dair tahminler var.

iOS 7 eski cihazları desteklemiyor

YORUMLAR