Microsoft Resmen Duyurdu: Xbox Series X Buzdolabı Geliyor

Xbox Pazarlama Müdürü Aaron Greenberg, Xbox Series X buzdolabını üreteceklerini söyledi. Ancak 1 Nisan şakası olabilir mi? İşte detaylar.

Xbox Series X buzdolabı üretime geçiyor. Xbox Pazarlama Müdürü Aaron Greenberg Twitter'da yürütülen bir anketi kazanmaları dahilinde gerçekten Xbox Series X buzdolabını üreteceklerini söyledi. Peki bu 1 Nisan şakası olabilir mi? İşte detaylar.

Konsolun buzdolabına benzeyen görünümüyle dalga geçen sosyal medya paylaşımları, Microsoft'un gerçekten Xbox Series X buzdolabını geliştirmesine yol açmıştı. Şanslı bir takipçisine bu buzdolabını hediye eden Microsoft, şimdi ise Xbox Series X buzdolabını seri üretime sokacağını söyledi.

Xbox Series X buzdolabı üretime geçiyor

Geçtiğimiz gün Twitter tarafından yürütülen bir ankette, Skittles isimli şekerleme ile Xbox karşı karşıya geldi. Xbox pazarlama patronu Aaron Greenberg ise Xbox'ın kazanması durumunda Microsoft'un Xbox Series X mini buzdolaplarını gerçekten yapacağına söz verdi.

Bu vaat Xbox'a avantaj sağlamak için yeterli görünüyor, çünkü Xbox gerçekten de Skittles'ı yüzde 50,5 oyla yenmeyi başardı.

ABD'li teknoloji devi bu anket sonucundaki sözünü tutacağını söyledi. Greenberg anket sonuçlarının gelmesinden sadece üç dakika sonra bir tweet ile "Bu Xbox Series X Mini Buzdolaplarını yapma sözümüzde duracağız" dedi.

Ayrıca tüm bu olanların 1 Nisan şakası şakası olup olmadığını merak ediyorsanız görünüşe göre durum pek de öyle değil. Greenberg, bir başka tweet'inde mini buzdolabı vaadinin, 1 Nisan şakası veya tıklama tuzağı olmadığını söyledi.

Xbox'ın kazanmasının hemen ardından bildiğimiz tek şey Microsoft'un gerçekten buzdolabı üreteceği yönünde. Greenberg şirketin kaç buzdolabı yapacağını, ne zaman bir tane satın alabileceğinizi veya satın alıp alamayacağınızı belirtmedi. 

Seri üretimi yapılsa dahi Türkiye'ye gelme ihtimali çok düşük olan bu mini buzdolabının şaşırtıcı olduğunu söylemek mümkün. Yine de Xbox'ın hayranlarını bu kadar önemsemesi sosyal medyada dikkat çekmiş durumda.

Xbox'ın bu hamlesine karşı Skittles markası da hayranlarına bir söz verdi. Skittles, yarışmayı kazanırsa markanın efsaneleşmiş misket limonu aromasının geleceği iddia etmişti. Şeker markası ayrıca sözün 1 Nisan şakası veya tıklama tuzağı olmadığı konusunda güvence verdi.

Peki ya siz Xbox Series X mini buzdolabı hakkında ne düşünüyorsunuz, satışa çıkarılırsa bir tane almayı düşünür müsünüz? Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşın!

Xbox Store Bahar İndirimi Başladı: Büyük Fırsat!
OYUN

Xbox Store Bahar İndirimi Başladı: Büyük Fırsat!

Xbox Store Bahar İndirimi başladı. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Microsoft, Xbox oyunları için büyük bir indirim kampanyası başlattı.

YORUMLAR