Xiaomi 13 Ultra Fiyatı Belli Oldu: Beklenenden Ucuz!

Uzun bir süredir merakla beklenen Xiaomi 13 Ultra modelinin fiyatı sızdırıldı. İşte Xiaomi tarafından yakında piyasaya sürülmesi beklenen yeni telefon modeli!

Anıl Özünaldım -

Xiaomi 13 Ultra fiyatı ile gündeme geldi. Peki, Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi tarafından geliştirilen yeni akıllı telefon modeli ne kadar fiyat etiketiyle satışa sunulacak? Yaşanan sızıntıya dair merak edilen detaylar haberimizde.

Xiaomi 13 Ultra Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro olarak adlandırılan akıllı telefon modelleri, 2022 yılının aralık ayında düzenlenen bir etkinlik esnasında tanıtılmıştı. Gerçekleşen tanıtımın ardından çoğu kişi, söz konusu serinin Ultra modelini beklemeye başlamıştı.

Yakın zamanda yapılan sızıntılarda Xiaomi 13 Ultra'nın 1499 euro fiyat etiketiyle Avrupa'da satışa çıkması bekleniyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde bu sızıntıyı yanlışlayan yeni bir bilgi ortaya çıktı.

Hollandalı internet alışverişi sitesi Belsimpel'de listelendiği görülen Xiaomi 13 Ultra, 1277 euro fiyat etiketine sahip. Ortaya çıkmasının ardından kısa süre içerisinde kaldırılan fiyat etiketi, cihazın  gerçek fiyatını belirtiyor olabilir.

Ayrıca Belsimpel'in dışında Alman marka Gomibo'nun da cihazı 1277 euro fiyat etiketi uyguladığı tespit edildi. Henüz Avrupa için Xiaomi 13 Ultra çıkış tarihi duyurulmadı. Cihaz ülkemizde satışa sunulduğunda 50 ila 60 bin TL arasında değişen bir fiyata sahip olabilir.

Xiaomi 13 Ultra Özellikleri

Mobil

Xiaomi 13 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Benzer İçerikler

YORUMLAR