Xiaomi Civi 2 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatları

Merakla beklenen Xiaomi Civi 2 telefon modeli bugün tanıtıldı. Özellikleri ve fiyatları haberin devamında!

Hasan Okçu -

Henüz tanıtımı yapılmadan adından söz ettirmeye başlayan Xiaomi Civi 2, nihayet tanıtıldı. 120 Hz yenileme hızı ve 6,55 inç Full HD+ 10 bit AMOLED 58° kavisli ekrana sahip olan telefon modeli, Dolby Vision'i destekliyor. 

Snapdragon 7 Gen 1 işlemciye sahip olmanın yanı sıra 6.200mm² grafit ile özelleştirilmiş paslanmaz çelik sıvı soğutma özelliğine sahiptir. Civi 2, 32 MP'lik çift ön kamera sunuyor. Kameralardan biri otomatik odak gerçekleştiriyor. Diğeri ise 100° ultra geniş açılı çekimler yapabiliyor. Aynı zamanda dört tane yumuşak LED ışık yer alıyor.

DSLR benzeri portre bulanıklığı ve hassas bulanıklaştırma özellikleri, insan gözünü taklit eden biyonik gözler ve 256 katmanlı derinlik bilgisi gibi gelişmiş detaylarla güçleniyor. Bunlarla birlikte 50 MP arka kamera, 20 MP ultra geniş kamera ve bir makro kamera ile arka tasarımı şekilleniyor.

Çıkmadan önce tasarımına dair bilgiler gelen telefonun ön kameraları iPhone 14 Pro'nunkilere benzetilmişti. İşte o haber: Xiaomi Civi 2 Kamerası iPhone 14 Pro Kamerasına Benziyor.

Xiaomi Civi 2 Özellikleri 

Fiyatları

Xiaomi Civi 2 dört farklı renk seçeneği ile birlikte geliyor. Buz mavisi, pembe, siyah ve beyaz renkleri kullanıcıya sunuldu. Telefonun şu an sadece Çin'de satışa çıktığını söylemeden geçmeyelim. Xiaomi'nin bu telefon modelinin globale farklı bir isimle geleceği söyleniyor.

teknoloji

iPhone 14 Pro ile Tanıdığımız Dynamic Island Nedir?

Benzer İçerikler

YORUMLAR