Xiaomi MIUI 13 Güncellemesi Alacak Modeller

Bu yazımızda Xiaomi MIUI 13 güncellemesi alacak modeller ile karşınızdayız. Peki bu modeller hangileri ve MIUI 13 güncellemesi ne zaman duyurulacak?

Ömer Dursun -

Geçtiğimiz saatlerde ortaya atılan yeni bir sızıntı ile birlikte Xiaomi MIUI 13 güncellemesi alacak modeller belli olmuş olabilir. Peki ama çok Xiaomi kullanıcısının heyecanla beklediği MIUI 13 güncellemesi ne zaman duyurulacak ve ne zaman kullanıma sunulacak? 

Yazılım

Android 11 Güncellemesi Alacak Telefonlar

Xiaomi şu sıralar halen MIUI 12 üzerinde çalışmaya devam ediyor olsa da, şirketin bir sonraki ana güncellemesi olan MIUI 13 hakkında bazı iddialar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu noktada yeni güncellemenin beklenenden çok daha erken kullanıma sunulabileceği iddia ediliyor.

Xiaomi MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonlar Hangileri?

Xiaomi MIUI 13 Güncellemesi Ne Zaman Duyurulacak?

Xiaomi Mi Community forumunda görev alan süper moderatör tarafından yapılan paylaşıma göre MIUI 13'ün tanıtım tarihi 2021 yılının ikinci çeyreği olacak. Bu da Nisan 2021 ila Haziran 2021 arasındaki bir tarihte yeni ana güncelleme ile tanışacağımız anlamına geliyor.

MIUI 13 hakkında bilinenler en azından şu aşamada oldukça kısıtlı bir yapıya sahip ancak yeni güncellemenin yeni animasyonlar, karanlık mod iyileştirmeleri, gelişmiş bildirim yönetimi gibi bazı özelliklerle gelmesi, daha kararlı ve daha performanslı bir deneyim sunması bekleniyor.

Yazılım

Android 11 Güncellemesi Alacak Telefonlar

Peki siz MIUI 13 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce şirketin bir sonraki ana güncellemesi hangi yeniliklerle birlikte gelecek ve hangi modeller bu güncellemeyi alabilecek? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR